SoulKids Creative Mindset. Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani

10:00 - 14:00
30 Octombrie - 01 Noiembrie 2019
București

Incredere in sine, Perseverența, Lucrul in Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisă.
Sunt unic, special si extraordinar!
Oferă-i experiența SoulKids!

30, 31 Octombrie, 1 Noiembrie la Casa cu Rost

Atelier SoulKids Creative Mindset:
(pentru copii de 6-12 ani)

A fi creativ nu înseamnă numai a desena frumos, sau a compune poezii, creativitatea există în tot ce ne înconjoară. De ce să privim creativitatea ca pe o mentalitate? Care sunt calitățile unui om creativ?

Un om creativ este un om flexibil, care se adaptează mult mai ușor și folosește la maxim resursele care îi sunt la îndemână.
Un om creativ nu se teme de eșec, pentru că a crea este sinonim practic cu a încerca, a învăța din greșeli și a îmbunătăți.
Un om creativ este autentic, nu încearcă să copieze pe cineva, ci aduce la suprafața propria personalitate.
Un om creativ este curios și are imaginație, este capabil să observe și să învețe de la orice îl înconjoară.
Un om creativ are o viziune și lucrează pentru a face această viziune reală în viața lui
Ți s-ar părea important pentru copilul tău să dobândească aceste abilități?

La Atelierul SoulKids Creative Mindset ne concentrăm pe a insufla copiilor o mentalitate creativă, mergem mai adânc în a înțelege cum funcționează mintea noastră, învățăm să conștientizăm și filtrăm cine ne influențează, înțelegem diferența între ce îmi spun alți oameni și ce îmi spun eu mie, învățăm că o problema poate avea soluții diferite dacă este privită din mai multe perspective, despre cum să explorăm posibilități, despre cum să identificăm și eliminăm convingerile care ne limitează și cum sa pășim în afara zonei noastre de confort.

Puncte esențiale:

 • Ce înseamnă să ai o minte deschisă și de ce o minte deschisă te ajută să te dezvolți
 • Cum se transforma gândurile noastre în convingeri
 • Care este diferența dintre ce îmi spun alții și ce îmi spun eu mie
 • Cum aceeași problemă poate avea soluții foarte diferite
 • Cum să privim lucrurile din perspective diferite
 • Ce înseamnă și cum să elimini convingerile care te limitează
 • Cum te dezvolți dacă pășești în afara zonei tale de confort
 • Cum să fii perseverent, să înveți din greșeli și să mergi mai departe indiferent de piedici
 • Povești de succes ale unor oameni care au schimbat lumea
 • Despre Leadership și cum să ai o viziune pentru viața ta
 • Cum să fii tu însuți și să nu încerci sa copiezi pe altcineva
 • Cum dacă știm să ascultăm putem învăța lucruri de la tot ceea ce ne înconjoară – Mindfulness
 • Totul se transmite prin povești și jocuri. Programul este dinamic și interactiv, iar grupele sunt mici
 • pentru ca fiecare copil să primească atenție personalizată.

Este un program unic în România care merge și atinge fiecare aspect care ar putea să stea în calea fericirii copilului. Dacă aplică aceste lecții, cu siguranță, copilul va fi fericit și va avea succes pe mai departe.

În plus, pentru a întări lecțiile învățate și după încheierea programului, în ultima zi a fiecărui atelier voi dedica o oră părinților, unde vom discuta despre ce au învățat copiii și voi spune câteva dintre povești.

Găsește aici formularul de înscriere: http://www.danailies.ro/event/creative-mindset-30-31-oct-1-nov

 • Cand: 30, 31 Octombrie, 1 Noiembrie; 10:00-14:00 
 • Unde: Casa cu Rost, Str Blanari 23.
 • Informatii: tel/whatsapp 0733286234
 • Email: [email protected]
 • Preț: 650 lei

Despre program în general:

SoulKids – Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine 

Programul a fost creat in Singapore si vine pentru prima oara in Romania

SoulKids este un program unic, și cu mare impact, care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afara zonei lui de confort și să lucreze în echipă. Vorbim despre bullying, despre ce este frica și cum să ne invingem temerile, despre influențe negative din jurul nostru și convingeri care ne limitează.

Totul se transmite prin jocuri și povesti. Copiii se distreaza de minune și învață in același timp lecții importante pentru viața lor. Pentru ca fiecare copil să primească atenție individuala, grupa va fi de maxim 8 copii.

Programul are un foarte mare impact și diferența se vede încă din prima zi.

În plus, pentru a întări lecțiile învățate și după încheierea programului, în ultima zi a fiecărui atelier voi dedica o oră părinților, unde vom discuta despre ce au învățat copiii și voi spune câteva dintre povești.

Sunt foarte incantat de experianta acestui curs. Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti. Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem.  „Suntem unici!”
Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.
Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil.
Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva.
Ce sa spun, este un alt copil.

Despre creatorul programului, Vikas Malkani:

vikas soulkids

Vikas Malkani este un wisdom coach recunoscut la nivel mondial. El lucrează cu vedete de la Holywood, membri ai unor familii regale, oameni de afaceri de succes, sportivi, campioni, CEO ai unor companii de top, psihologi, educatori și multi alții pentru a le maximiza succesul personal și profesional.

Vikas is going to be bigger than Deepak Chopra.
He is very phenomenal, very powerful.
JT Foxx, Worlds #1 Wealth Coach

Este un speaker de succes care a împărțit scena cu nume mari ale lumii cum ar fi: John Travolta, Vice President Al Gore, Mark Wahlberg, Hugh Hilton, Mel Gibson, George Ross,  Rudy Giuliani, Dame Anita Roddick, Sharon Stone, Gene Simmons, Steve Wozniak, Fondatorul Wikipedia Jimmy Wales sau David ‘Hitman’ Foster.

El spune că înțelepciunea nu trebuie să fie ceva abstract și complicat, înțelepciunea pe care el o împărtășește este extrem de simplă, practică și aplicată. El nu face teorii ci spune povesti, iar despre înțelepciune el spune că este cea care ne arată calea cea mai simplă spre obiectivul nostru.

Despre Dana Ilies, SoulKids Mentor

După ce am lucrat timp de 2 ani la SoulKids Singapore, și am participat ca mentor la toate programele organizate de ei în acest timp, am decis că ar fi o oportunitate extraordinară să ofer acest program și copiilor din România.

Trainingul pentru a deveni SoulKids Mentor mi-a schimbat modul de a vedea lucrurile și a trăi în viața de zi cu zi, nu are nimic din ceea ce te-ai putea aștepta de la un training obișnuit. Gândirea în spatele acestui training este că un Mentor inspiră, că el trebuie să fie lecția nu doar să spună o poveste. Prima lecție a fost că nu poți da ceva ceea ce tu nu ai. Vikas ne-a ajutat să ne evaluăm fiecare cotlon al minții noastre, am învățat sa identificam și evaluăm prejudecățile, am învățat să ascultăm mai mult decât să încercăm să convingem, că este ok să fim „puțin ridicoli” din când în când sau să facem greșeli,  să avem curajul să ieșim din zona de confort și să încercăm să ne depășim limitările. A fost un pas extraordinar, însă ce a venit după aceea în atâtea programe SoulKids la care am participat m-a făcut să simt că mi-am găsit un scop al vieții mele, să ajut orice copil să viseze departe și să-și îndeplinească visurile.

soulkids colaj

Testimoniale parinti:

În legătură cu programul, vă spun că rezultatele s-au văzut încă din prima zi, în care mi s-au părut mai organizat și mai dispus să-și aranjeze treburile și după, să se joace pe consolă.

A prins repede principiile SoulKIds, iar noi aducem aminte în fiecare dimineață că este ,,unic, special și extraordinar” și că trebuie să și învingă frica în legătură cu Ionuț (colegul care îl necăjește).

Mă bucur mult că a participat Cezar la workshop. I-a plăcut foarte mult atelierul și grupul. Întradevăr îmi confirmați că ceea ce presupun eu despre el este și adevărat și nu doar mie mi se pare că este un copil echilibrat și înțelept. Îl încurajez constant și o voi face și mai mult în continuare.

Cu drag ne vom mai revedea pe viitor și cu el la ateliere.

Mulțumim mult de suport.

Eva a fost extrem de încântată de curs și déjà aplică o mare parte din lucrurile pe care le-a învățat. Într-adevăr a fost impresionata de povestea celor 2 căței și i-a rămas bine întipărită în cap ideea de « pe care îl hrănești acela câștigă, dar niciunul nu dispare pt că este normal să existe cele 2 forțe în orice om. <..>

Mulțumesc încă o dată pentru acest curs minunat, pentru pasiunea pe care o depuneți și din punctul Evei de vedere nu pare să fie ceva de îmbunătățit.

Lara mi-a spus să vă transmit că s-a simțit foarte bine și cel mai mult i-au plăcut poveștile! Am încurajat să spună și dacă nu i-a plăcut ceva, ca sa puteți să adaptați programul din mers; mi-a spus ca i-a plăcut tot! 

Asa ca…ne vom revedea cu siguranță, Lara abia așteaptă!

Andru a fost foarte încântat; l-au impresionat atât conținutul poveștilor,  cât și stilul de povestire și joculețele. Mi-a spus povestea mării și a felului în care o privim, povestea vorbelor care se întorc, a celor doi câini pe care ii hrănim, povestea furnicilor s.a.  A ieșit plin de energie bună, deși era după o zi foarte plină, cu destulă agitație în prima parte a ei. Ne dorim amândoi să revină în grupul din iunie!

Găsește aici formularul de înscriere: http://www.danailies.ro/event/creative-mindset-30-31-oct-1-nov

 • Cand: 30, 31 Octombrie, 1 Noiembrie; 10:00-14:00 
 • Unde: Casa cu Rost, Str Blanari 23.
 • Informatii: tel/whatsapp 0733286234
 • Email: [email protected]
 • Preț: 650 lei
soulkids 2019

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Octombrie - 01 Noiembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL