SoulKids Self-Confidence. Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani

10:00 - 14:00
27-29 Octombrie 2019
București

Incredere in sine, Perseverența, Lucrul in Echipă, Gândire pozitivă, Minte deschisă.
Sunt unic, special si extraordinar!
Oferă-i experiența SoulKids!

27, 28, 29 Octombrie la Casa cu Rost

Atelier SoulKids Self-Confidence:

(pentru copii de 6-12 ani)

Obiectivul atelierului este să-i facă pe copii să-și identifice punctele forte și pasiunile și să contruiască pe ele pentru a atinge excelența. Copiii vor înțelege că sunt unici și speciali, vor învăța să nu se compare cu altcineva, ci să încerce să devină cea mai bună variantă a lor. Vom îmbunătăți stima de sine și vom descoperi o mulțime de lucruri despre fiecare dintre noi. Vom învăța să ne punem la adăpost de influențe negative și de oameni din jurul nostru care ne descurajează. Vom înțelege care este rețeta succesului și cum dacă aplicăm această rețetă vom avea succes în tot ce ne propunem.

Totul se întâmplă într-o atmosferă relaxată, fără să judecăm și fără să clasificăm în niciun fel, prin povești și jocuri.

La Atelierul SoulKids Self-confidence copilul tău va învăța:

 • Ce înseamnă bullying-ul și cum să se pună la adăpost de el.
 • Ce este și de ce e important să avem o minte deschisă.
 • Cum fiecare dintre noi este unic.
 • Cum sa nu se compare cu alții ci să se uite la ce îl face pe el special.
 • Ce este și cum arată încrederea în sine.
 • Cum să aibă succes în tot ce vrea să realizeze.
 • Cum să fie perseverent și să spună da oportunităților.
 • Ce înseamnă și de ce este important să lucrăm în echipă.
 • Ce este frica și cum să își învingă temerile.
 • Cum să se concentreze pe un singur lucru odată pentru a atinge excelența.
 • Cum să facă diferența dintre punctele lor forte și punctele lor slabe.
 • Cum să se pună la adăpost de persoanele din jurul lor care îi descurajează.
 • Despre gândirea pozitivă vs gândirea negativă.
 • Despre cum ceea ce credem devine adevărat pentru noi chiar dacă nu asta este realitatea.
 • Despre cum experiența noastră de viață are foarte multă legătură cu ceea ce transmitem noi în exterior.
 • Cum imposibil este doar ceva ce nu a fost realizat până acum.
 • Cum prietenii noștri ne pot ajuta să ne ridicăm sau ne pot trage înapoi.
 • Cum să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră.
 • Cum viața noastră este o oglindă a cum suntem noi, dacă vrem să schimbăm ceva în viața noastră, să ne uităm întâi la cum suntem noi.

În plus, pentru a întări lecțiile învățate și după încheierea programului, în ultima zi a fiecărui atelier voi dedica o oră părinților, unde vom discuta despre ce au învățat copiii și voi spune câteva dintre povești.

Găsește aici formularul de înscriere: http://www.danailies.ro/event/soulkids-self-confidence-27-28-29-oct

 • Cand: 27, 28, 29 Octombrie; 10:00 – 14:00
 • Unde: Casa cu Rost, Str Blanari 23.
 • Informatii: tel/whatsapp 0733286234
 • Email: [email protected]
 • Preț: 650 lei

Despre program în general:

SoulKids – Lecții de viață esențiale pentru copii de 6-12 ani

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine 

Programul a fost creat in Singapore si vine pentru prima oara in Romania

SoulKids este un program unic, și cu mare impact, care ajută copilul să dezvolte încredere în sine, îl incurajează să găsească ceea ce îl face pe el special și să nu se compare cu alții, să fie perseverent, să gândească pozitiv, să fie deschis la a încerca lucruri și experiențe noi, să pășească în afara zonei lui de confort și să lucreze în echipă. Vorbim despre bullying, despre ce este frica și cum să ne invingem temerile, despre influențe negative din jurul nostru și convingeri care ne limitează.

Totul se transmite prin jocuri și povesti. Copiii se distreaza de minune și învață in același timp lecții importante pentru viața lor. Pentru ca fiecare copil să primească atenție individuala, grupa va fi de maxim 8 copii.

Programul are un foarte mare impact și diferența se vede încă din prima zi.

În plus, pentru a întări lecțiile învățate și după încheierea programului, în ultima zi a fiecărui atelier voi dedica o oră părinților, unde vom discuta despre ce au învățat copiii și voi spune câteva dintre povești.

Sunt foarte incantat de experianta acestui curs. Inca de ieri seara, Rares a spus in masina 5 povesti. Am fost incantat de concluziile lui, despre faptul ca trebuie sa ne acceptam si sa ne bucuram pentru felul in care suntem.  „Suntem unici!”
Despre ce ganduri transmiti, pentru ca ti se intorc inzecit.
Dar de astazi dimineata Rares este un alt copil.
Dimineata obisnuia, imediat ce s-a trezit sa se joace pe telefon si sa manance in pat, dar in aceasta dimineata, s-a trezit, si-a facut patul, s-a spalat pe dinti singur, s-a dus in camera lui si s-a schimbat de haine, si-a preparat lapte cu cereale, si le-a incalzit singur la cuptorul cu microunde si a mancat, toate acestea fara sa-i spuna cineva.
Ce sa spun, este un alt copil.

Despre creatorul programului, Vikas Malkani:

vikas soulkids

Vikas Malkani este un wisdom coach recunoscut la nivel mondial. El lucrează cu vedete de la Holywood, membri ai unor familii regale, oameni de afaceri de succes, sportivi, campioni, CEO ai unor companii de top, psihologi, educatori și multi alții pentru a le maximiza succesul personal și profesional.

Vikas is going to be bigger than Deepak Chopra.
He is very phenomenal, very powerful.
JT Foxx, Worlds #1 Wealth Coach

Este un speaker de succes care a împărțit scena cu nume mari ale lumii cum ar fi: John Travolta, Vice President Al Gore, Mark Wahlberg, Hugh Hilton, Mel Gibson, George Ross,  Rudy Giuliani, Dame Anita Roddick, Sharon Stone, Gene Simmons, Steve Wozniak, Fondatorul Wikipedia Jimmy Wales sau David ‘Hitman’ Foster.

El spune că înțelepciunea nu trebuie să fie ceva abstract și complicat, înțelepciunea pe care el o împărtășește este extrem de simplă, practică și aplicată. El nu face teorii ci spune povesti, iar despre înțelepciune el spune că este cea care ne arată calea cea mai simplă spre obiectivul nostru.

Despre Dana Ilies, SoulKids Mentor

După ce am lucrat timp de 2 ani la SoulKids Singapore, și am participat ca mentor la toate programele organizate de ei în acest timp, am decis că ar fi o oportunitate extraordinară să ofer acest program și copiilor din România.

Trainingul pentru a deveni SoulKids Mentor mi-a schimbat modul de a vedea lucrurile și a trăi în viața de zi cu zi, nu are nimic din ceea ce te-ai putea aștepta de la un training obișnuit. Gândirea în spatele acestui training este că un Mentor inspiră, că el trebuie să fie lecția nu doar să spună o poveste. Prima lecție a fost că nu poți da ceva ceea ce tu nu ai. Vikas ne-a ajutat să ne evaluăm fiecare cotlon al minții noastre, am învățat sa identificam și evaluăm prejudecățile, am învățat să ascultăm mai mult decât să încercăm să convingem, că este ok să fim „puțin ridicoli” din când în când sau să facem greșeli,  să avem curajul să ieșim din zona de confort și să încercăm să ne depășim limitările. A fost un pas extraordinar, însă ce a venit după aceea în atâtea programe SoulKids la care am participat m-a făcut să simt că mi-am găsit un scop al vieții mele, să ajut orice copil să viseze departe și să-și îndeplinească visurile.

soulkids colaj

Testimoniale parinti:

În legătură cu programul, vă spun că rezultatele s-au văzut încă din prima zi, în care mi s-au părut mai organizat și mai dispus să-și aranjeze treburile și după, să se joace pe consolă.

A prins repede principiile SoulKIds, iar noi aducem aminte în fiecare dimineață că este ,,unic, special și extraordinar” și că trebuie să și învingă frica în legătură cu Ionuț (colegul care îl necăjește).

Mă bucur mult că a participat Cezar la workshop. I-a plăcut foarte mult atelierul și grupul. Întradevăr îmi confirmați că ceea ce presupun eu despre el este și adevărat și nu doar mie mi se pare că este un copil echilibrat și înțelept. Îl încurajez constant și o voi face și mai mult în continuare.

Cu drag ne vom mai revedea pe viitor și cu el la ateliere.

Mulțumim mult de suport.

Eva a fost extrem de încântată de curs și déjà aplică o mare parte din lucrurile pe care le-a învățat. Într-adevăr a fost impresionata de povestea celor 2 căței și i-a rămas bine întipărită în cap ideea de « pe care îl hrănești acela câștigă, dar niciunul nu dispare pt că este normal să existe cele 2 forțe în orice om. <..>

Mulțumesc încă o dată pentru acest curs minunat, pentru pasiunea pe care o depuneți și din punctul Evei de vedere nu pare să fie ceva de îmbunătățit.

Lara mi-a spus să vă transmit că s-a simțit foarte bine și cel mai mult i-au plăcut poveștile! Am încurajat să spună și dacă nu i-a plăcut ceva, ca sa puteți să adaptați programul din mers; mi-a spus ca i-a plăcut tot! 

Asa ca…ne vom revedea cu siguranță, Lara abia așteaptă!

Andru a fost foarte încântat; l-au impresionat atât conținutul poveștilor,  cât și stilul de povestire și joculețele. Mi-a spus povestea mării și a felului în care o privim, povestea vorbelor care se întorc, a celor doi câini pe care ii hrănim, povestea furnicilor s.a.  A ieșit plin de energie bună, deși era după o zi foarte plină, cu destulă agitație în prima parte a ei. Ne dorim amândoi să revină în grupul din iunie!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
27-29 Octombrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL