Spalatul pe dinti la copii. Cum ne spalam pe dinti? Desene animate cu Crawford the Cat

VIDEO. Cum ne spalam pe dinti? Tooth Brushing for Kids Crawford the Cat Educational, un desene animate despre spalatul pe dinti la copii.

Cum îi ajutăm pe copii să înțeleagă de ce e important să se spele pe dinți?

Cum ne spălam corect pe dinți? Poate că un personaj simpatic de desene animate îi va convinge mai repede că e frumos și sănătos să ai dinții albi şi curaţi.

Vezi si:

Filme romanesti pentru copii online

Alte desene animate pentru copii mici

Spălatul pe dinți la copii este mai ușor cu Tooth Brushing for Kids Crawford the Cat Educațional. Un video educațional la care copii sunt receptivi și în urmă căruia devin dornici să urmeze exemplul lui Crawford the Cat.

Video Spalatul pe dinti la copii cu Crawford the Cat

Ce sunt cariile dentare la copii şi cum le putem preveni? – Aflăm din articolul Cariile dentare la copii

Cu siguranță copiii sunt ceva mai receptivi la a înțelege importanţa igienei dentare, a spălatului dințișorilor, dacă mesajul le este transmis de către altcineva în afară de părinți. Este un prilej bun de a merge la un spectacol de teatru despre spalatul pe dinti la copii.

Va recomandam si filmuletul: Cum ne spalam pe maini? Video educational pentru copii

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU