Spectacol copii – Amintiri din copilarie

10:00:00 - 10:00:00
Vineri 29 Mai 2015
București


Spectacol pentru copii – Amintiri din copilarie, povesti pline de umor si talc pentru copii peste 8 ani


Teatrul Ion Creangă readuce pe scen
ă poveștile pline de umor și tâlc din Humuleștiul de altădată.

Amintiri din Copilarie


Poveștile pline de umor și tâlc din Humuleștiul de altădată revin pe scen
ă la început de Gerar în spectacolul „Amintiri din Copilărie”, una dintre cele mai recente producții ale Teatrului Ion Creangă – spectacol ce a deschis stagiunea 2014-2015, fiind recompensat de juriul internațional al Festivalului „100, 1.000, 1.000.000 de povești” cu Premiul „Cornel Todea” pentru cel mai bun spectacol, și care a marcat, totodată, debutul regizorului Peter Kerek în teatrul pentru copii.

Recompuse într-un caleidoscop jucăuș, binecunoscutele pozne care au făcut deliciul a numeroase generații de cititori sunt transpuse, de această dată, în cheie modernă – spre surpriza spectatorilor, mai ales a celor mici, care vor regăsi pe scenă elemente îndrăgite din benzi desenate și animații. Însă nu doar copiii vor avea parte de o experiență inedită, ci și adulții, care vor descoperi, timp de o oră și jumătate, un spațiu de poveste al satului de odinioară, creionat cu deosebită atenție de scenografa Iuliana Vîlsan și animat de dansurile tradiționale propuse de coregrafa Larisa Barbu.

Fără a-și pierde din farmec, întâlnirile cu personaje precum Mătușa Mărioara, cu strașnicul ei cireș, sau Smărăndița Popii devin prilej pentru a descoperi și deprinde noi sensuri. Căci, dincolo de aventurile lui Nică a lui Ștefan a Petrei, Creangă spune povestea copilului de ieri, de azi și de mâine, a unei vârste fermecate ce stă sub semnul neastâmpărului, al șotiilor și poznelor nevinovate.

Programul spectacolelor de teatru pentru copii:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

14 mai 2015, 10:00
15 mai 2015, 10:00
29 mai 2015, 10:00

 

Durata: 1 h 40 min

Pentru mai multe informații despre programul Teatrului Ion Creangă, vă invităm să ne urmăriți pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Locatie: Spectacolul realizat de Teatrul Ion Creanga are loc la Palatul Naţional al Copiilor (Bulevardul Tineretului nr. 8-10). 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 29 Mai 2015

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL