Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Prichindel

11:30:00 - 11:30:00
Duminică 25 Ianuarie 2015
București

Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Prichindel

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru pentru copii “Prichindel”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Părinții și copiii vor avea ocazia să-l cunoască pe Prichindel, o mogâldeață de copil, pe cât de mic, pe atât de isteț, inventiv și curajos. Vom trece printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzică și dans, toate într-o poveste emoţionantă despre dragostea şi grija pe care părinţii le-o poartă copiilor lor şi bucuria din familie atunci când aceştia sosesc în mijlocul ei.

Cei mici se vor bucura la finalul piesei de teatru de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee.

Vă așteptăm cu drag!

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 25 Ianuarie 2015

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Bastilia

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piata Romana nr 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL