Spectacol de teatru interactiv pentru copii – Scufita Rosie

11:30:00 - 11:30:00
Sâmbătă 09 Mai 2015
București

Spectacol de teatru interactiv pentru copii peste 3 ani – Scufita Rosie cu Teatrul Dubee Doo

Afla peripetiile prin care trece Scufiţa Roşie, o fetiţă curajoasă şi inventivă, care  de un lup lacom şi viclean. Vom vedea cum poţi face faţă cu succes mai multor încercări, cu zâmbetul pe buze, prin muzică, dans şi voie bună.

Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri sănătoase din coşuleţul Scufiţei Roşii şi vor putea deveni ei înșiși personaje de poveste în cadrul sesiunilor de face painting.

Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Gabriela Ioniță. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0722 687 837, 0766 499 571 și 0771 554 716 sau e-mail: [email protected]

Preţ bilet: 30 lei/copil (*părinţii au acces gratuit)

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo și blogul teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Mai 2015

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Terasa Berarilor

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Splaiul Unirii, nr. 255

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL