Spectacol interactiv pentru copii – Zboara, Zboara, Vrajimaturica!

11:00:00 - 11:00:00
Duminică 31 Mai 2015
București

Spectacol interactiv pentru copiii intre 2 si 10 ani cu Gasca Zurli, Zboara, Zboara, Vrajimaturica!, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

spectacole copii zurli

Pe 31 mai, Gașca Zurli, va susține pentru prima data un spectacol eveniment la Sala Palatului, adresat copiilor intre 2 si 10 ani, in care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cantecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică”.

 

Spectacolul are loc pe 31 mai, începând cu oră 11.00

Distribuția:

Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan

Fetița Zurli- Vero Cāliman

Clopotel- Alex Stama

Yuppi- Alexandru Tcaci

Truli- Răzvan Marina

Zdrangānel- Paul Chichirāu

Tura Vura- Alex Stama

Zâna Bunā- Diana Leonte

Producția muzicală -Cornel Sorian

Scenografia -Anca Cernea

Regia – Vadim Rusu

Un spectacol după o idee originalā semnatā Mirela Retegan

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 Mai 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala Palatului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Ion Campineanu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL