Magia Curajului la Salina by ABC! Spectacol Multimedia Interactiv pentru Copii de 5 și 10 ani

18:00 - 18:50
Joi 29 Martie 2018
București

Asociația Micile Emoții Mari vă propune pe data de 29.03, ora 18.00, minunatul spectacol multimedia interactiv pentru copii și părinți – „Magia Curajului”.

Cu ajutorul Magicianului povestitor, pornim împreună în aventuri minunate, explorăm lumi misterioase, încercăm să rezolvăm mistere, să înțelegem trucuri de magie, devenind astfel micii mari magicieni ai emoțiilor – totul în timp ce descoperim un secret extraordinar despre Curaj.

Într-un format interactiv original care combină teatrul, magia, dronele zburătoare, personajele animate, muzica și efectele vizuale, copiii și părinții sunt invitați să își antreneze cu plăcere abilități ale Inteligenței Emoționale – în timp ce sunt antrenați în căutarea de indicii și explicații, în tărâmul unde voia bună e la ea acasă.

Practic, aventura este atât de bogată și plină de surprize încât învățarea devine o minunată joacă, iar viața devine mai bună – acum și pe viitor (conform studiilor și cercetărilor din psihologie și neuroștiințe).

Ce obțin copiii și părinții? 

• Se simt bine și petrec un timp de calitate
• Sunt stimulați să cerceteze, să caute explicații și să găsească propriile soluții la provocări din viața de zi cu zi, totul prin joacă și discuție
• Învață practic și cu plăcere despre empatie, lumea interioară, acceptarea greșelii, puterea de a încerca și atunci când nu ne iese din prima și multe alte subiecte care – conform cercetărilor – ajută foarte mult în viață pe oricine
• Se familiarizează cu tehnicile de relaxare și meditație
• Socializează și colaborează cu ceilalți participanți
• Primesc cadou pe mail două meditații audio ghidate, special concepute pentru copii
• Primesc cadou pe mail un audiobook al primei povești din cartea Miracol în Lumea Emoțiilor, foarte apreciat de copii și părinți

Spectacolul este și o contribuție socială pentru copiii din spitale și centre de plasament. Fondurile obținute – atât din vânzarea cărții noastre Miracol în Lumea Emoțiilor, cât și din spectacole și activități – ne ajută să putem crea și oferi gratuit pentru acești copii – cărți tipărite, audio și interactive, spectacole, precum și filme inovatoare în VR de relaxare, meditație și antrenare a Inteligenței Emoționale, care îi ajută foarte mult în recuperare, vindecare și o viață mai împlinită.

* Recomandat prezența copiilor între 5 și 10 ani.
* Deși recomandăm prezența părinților, spectacolul poate fi vizionat foarte bine și numai de către copii

Preț bilete: 35 lei copii; 25 lei adulți

Ne găsești pe Strada Delea Nouă, nr. 15, București, sector 3, la 10 minute de Piața Unirii.

Rezervă-ți locurile: 0733.809.377; 031.43.82.882 

* Înscrierile se pot face în limita a 15 locuri.
** Copiii cu vârsta de până în 4 ani trebuie însoțiți de un adult.
*** Salina By ABC își rezervă dreptul de a anula spectacolul dacă nu se înscriu cel puțin 10 copii, restituind contravaloarea biletelor celor care au achitat până în acel moment.
**** Pentru confirmarea locului, plata trebuie făcută în avans în contul bancar sau cash la sediul nostru.

Magia Curajului - spectacol interactiv la Salina by ABC

Detalii Eveniment

Data:
Joi 29 Martie 2018

Program:
18:00 - 18:50

Orasul:
București

Detalii Locație

Salina by ABC – Salinoterapie la Acvatic Bebe Club

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Noua 15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL