Strada cu îngeri. Spectacol Teatrului „Puck” Cluj-Napoca +5 ani

11:00 - 12:00
Sunday 23 June 2019
Cluj-Napoca

Un spectacol interactiv, plin de candoare și farmec, în care este evocată legătura tainică dintre oameni și îngeri este programat pentru duminică, 23 iunie, de la ora 11 la Teatrul „Puck”. Este vorba de „Strada cu îngeri”, în regia, scenariul și scenografia lui Decebal Marin, distins cu importante premii. Artiștii instituției susțin mai multe spectacole în această săptămână, mai ales în sate ale județului Cluj.

Teatrul de Păpuși „Puck” îi așteaptă cu drag pe clujeni să ia parte la un spectacol special din repertoriul recent al instituției. „Strada cu îngeri” este un spectacol non-verbal care ilustrează legătura dintre oameni și îngeri. Între temele abordate se numără bunătatea, frumusețea și credința în mai bine. 

Urmărim să atingem sufletul celui care este deschis să privească în profunzime. Îngerii sunt foarte prezenți în viețile noastre, chiar dacă nu suntem destul de deschiși să simțim inspirația și protecția pe care ni le dăruiesc. Fiecare dintre noi are parte de miracole cotidiene: avem momente de iluminare, momente de inspirație, când ni se pare că simțim atingerea angelică a lumii spirituale. Poate se întâmplă atunci când ne îndrăgostim, poate când ieșim în natură sau când interacționăm cu animalelele. Ne emoționează, iar acea lumină se trezește și se amplifică. Este un demers sensibil, delicat și onest”, spunea regizorul Decebal Marin înaintea premierei de ianuarie 2017.

Spectacolul a participat la diferite festivaluri naționale și internaționale și a fost distins cu premii de prestigiu. Astfel, „Strada cu îngeri” a adus la Cluj două distincții foarte importante acordate de organizatorii celei de-a 24-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii de la Subotica – Serbia. Mai exact, artiștii clujeni au primit Premiul pentru cele mai frumoase păpuşi, realizate de Decebal Marin şi Ion Bătăiosu şi Premiul pentru calitatea mânuirii păpuşilor, acordat celor patru actori care alcătuiesc distribuţia spectacolului.

Distribuția este formată din Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Robert Gutunoiu și Andra Ștefan. Păpușile sunt realizate de Ion Bătăiosu și Decebal Marin, iar muzica este semnată de Traian Păcurar.

Spectacolul le este destinat în egală măsură copiilor de cel puțin cinci ani, adolescenților și publicului adult.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 23 June 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Teatrul de Papusi Puck

Oraș:
Cluj Napoca

Adresa:
str. I.C. Brătianu nr. 23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL