Ștergătorul de Parbriz. Scurtmetraj Animat despre Dragoste, Nominalizat la Oscar 2022

VIDEO. În „Ștergătorul de parbriz”, un bărbat de vârstă mijlocie stă într-o cafenea și își pune o întrebare naivă: „ce este dragostea?”. Cele 13 minute ce urmează examinează această întrebare în scenarii evocatoare și deschise, de la înflorirea atracției inițiale până la partenerii în vârstă despărțiți de moarte.

Între acestea însă există flirt și sex, conexiuni ratate și disperare. Creatorul Alberto Mielgo caută prin lucrarea sa să exprime răspunsul printr-un colaj de povești în care observă obiceiurile în schimbare ale iubirii de-a lungul timpului, dragostea modelată de context dar și ca spațiu enorm, iubirea indefinibilă dar atât de clară atunci când apare.

Îți recomandăm: 10 Jocuri de Vacanță Distractive pentru Grupuri de Copii

Filmul baleiază cu eleganță între realism și fantezie: locațiile elegante populate de personaje superbe cu stiluri de viață hip. În același poveștile par familiare și reale și trădează dorință de viață și realitate.

CONȚINUT ADULT! Recomandat +18 ani

The Windshield Wiper

Dacă filmul nu se încarcă vezi filmul The Windshield Wiper pe Youtube aici.

VIDEO. 5 Animații Emoționante despre Legătura Maternă

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU