Summer School Young Academics. Școală de Vară 2018

02 Iulie - 31 August 2018
București

De ce să îți îndrumi copilul către o școală de vară?

Chiar dacă școala s-a terminat și cel mic a intrat în vacanță, drumul cunoașterii nu se termină. Vacanța este o poartă deschisă spre aventură, spre experiențe noi, spre comunicare și prietenie.

YOUNG ACADEMICS are o abordare dinamică asupra timpului liber petrecut de copii în programul de summer school: cursuri șah, cursuri pictura, atelier handmade, toate organizate pentru dezvoltarea creativitatii copiilor.

Vă propunem un program recreativ, dinamic și diversificat ce cuprinde activități artistice, sportive, vizite, cursuri de înot, excursii, cursuri de limbi străine, cluburi de cunoaștere și activități pentru dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare. Programul scoala de vara Young Academics este special creat pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastră.

ATELIERE DIN CADRUL SCOLII DE VARA

 • Șah
 • Engleză
 • Germană
 • Robo Land
 • Sience fun
 • Yoga Kids
 • Înot
 • Olărit
 • Pian
 • Canto
 • Bucătărici
 • Quilling

Programele sunt concepute pentru copii cu varsta intre 5 si 12 ani.

Perioada școlii de vară este organizată pe centre tematice săptămânale. Astfel vom putea acumula experiențe și cunoștințe noi din diverse domenii.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Orar-Summer-School-2018

Ultima saptamana din iulie este dedicata ecologiei.

Săptămâna 23 – 27 iulie 2018 este cea în care activăm planul ECO. Reciclăm artistic, transformând lucruri aparent nefolositoare în obiecte ingenioase și utile . Concepem reclame care să ne îndemne să folosim obiecte prietenoase cu natura. Urmărim documentare în care redescoperim minunățiile planetei noastre.

Summer-School-2018-Young-Academics-Saptamanal

Și luna august este plină de aventură și suspans așa că vă invităm să o descoperiți.

Săptămâna 30 iulie – 3 august 2018 este dedicată invențiilor și inventatorilor. Aflăm despre barca telecomandată a lui Nikola Tesla, despre cum s-a inventat bescul și despre Thomas Edison și despre cum a fost inventat telenonul și câte forme a cunoscut până la forma lui actuală și la performanțele și aplicabilitatea lui.

Săptămâna 6 – 10 august 2018 este cea în care copiii au ocazia să își manifeste talentele, să își cultive altele noi . Le propunem copiilor concurs de fotografie, de pictura, de karaoke și de dans. Vizităm

Săptămâna 13 – 17 august 2018 este cea în care o dedicăm aventurilor în natură. Descoperim și învățăm tehnici de supraviețuire, descoperim ce este, la ce ne folosește și cum citim o hartă. Vizităm Muzeul Hărților și aflăm o istorie interesantă a acestora.

Săptămâna 20 – 24 august 2018 este acea saptamana în care descoperim minunile lumii, frumusetea oceanelor planetei si bogatia faunei si a florei. Facem cunostinta cu cele mai ciudate vietati si cele mai spectaculoase locuri. Vizitam Muzeul Antipa .

Săptămâna 27 – 31 august 2018 este acea saptamana în care descoperim tehnologia viitorului. Propunem copiilor spre explorare domeniul ingineriei robotice.

Programe concepute pentru copii cu varsta intre 5 si 12 ani.

Vezi calendarul școlii de vară!

TARIF SCOALA DE VARA

 • PROGRAM 08:30 – 18:00
 • 350 Lei  / SAPTAMANA
 • + A DOUA SAPTAMANA 175 Lei sau 1050 LEI/LUNA
 • Kids Parking – 75 Lei/zi

PENTRU INSCRIERI SUNATI LA

0755 095 974  /  0755 278 568

SAU COMPLETATI FORMULARUL

young academics_logo

ADRESAStr. Aviator Maior Ștefan Sănătescu nr. 5, sect 1, București. Foarte aproape de scolile: liceul N.Iorga, scoala Pia Bratianu, scoala Sfantul Nicolae, scoala I.H. Radulescu, scoala Geo Bogza, scoala Titu Maiorescu, scoala Petre Ispirescu, scoala Eugen Barbu

EMAIL[email protected]

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Perioada:
02 Iulie - 31 August 2018

Ora incepere:
08:30

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL