SuperEroii Crăciunului. Atelier de Teatru pentru Copii 7-13 ani. Eveniment Online Caritabil

18:15 - 19:45
Marți 21 Decembrie 2021
Online

💫 Atelierul de teatru pentru copii „SuperEroii Crăciunului” este un eveniment online caritabil, la care pot participa copii între 7 și 13 ani.

💜 Cauza evenimentului nostru este povestea Robertei, colega noastră regizoare de film care și-a pierdut recent SuperEroul. Suferința ei cumplită este acompaniată de grija înapoierii tuturor împrumuturilor făcute pentru îngrijirea și conducerea pe ultimul drum al SuperEroului ei.

🤝 Pe 17 Decembrie este ziua Robertei, iar în curând vor veni Sfintele Sărbători. Noi credem că cel mai bun cadou de ziua cuiva este să îi fii alături, să arăți înțelegere si compasiune.

🎭 Așa că ne-am gândit să organizam un atelier de Crăciun dedicat copiilor care vor deveni SuperEroi în povestea Robertei. Ne vom juca, ne vom face noi prieteni si cu imaginația vom călători prin universul Crăciunului. Jocurile de cunoaștere, de creativitate, imaginație și de improvizație vor aduce un strop de bucurie tuturor participanților.

🤍 Povestea Robertei:

„SuperEroul meu este mamaia mea. Ea m-a luat din spital când aveam o săptămână de viață, ea m-a botezat, ea m-a crescut cu dragoste și armonie, cu ea respirând în aceiași încăpere am dus la bun sfârșit două facultăți și două mastere, sesiuni duble și filmări intense. Mamaie a fost mamă, tată, cel mai bun prieten, îngerul meu păzitor. Și a fost un SuperErou până la capăt, rezistând 14 zile intubată într-un ATI care nu m-a lăsat să o văd. A așteptat acolo în fiecare zi sperând să apar. A așteptat acolo în fiecare zi, conștientă în coma indusă și în sedarea ușoară, ridicând din umeri și clipind la auzul numelui meu, strângând din mână că nu se teme. Mamaie este SuperEroul care a fost intubat cu mine acolo, fără să am puterea să fac nimic, este omul care a așteptat 14 zile un sistem medical care a trecut pe lângă targă și atât.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mamaie este SuperEroul care a avut puterea să ierte tot. Este SuperEroul pe care Dumnezeu a ales să îl ia la El, pentru că și Sus este nevoie de curajoși.

I-am promis că mă voi descurca în urma ei. I-am promis și mă voi ține de cuvânt. O lună de zile de spital și mersul zilnic cu un rucsac militar în spate în care aveam hainele ei și speram dezintubare m-au dus la cădere. M-am trezit fără ea, cu casa goală, cu un calculator care nu mai pornește, cu facturi și datorii care m-au înconjurat, cu întrebarea: „De unde încep, Doamne?”. Merg până la cimitir și înapoi, merg până la cimitir și înapoi. Mamaie m-ar fi vrut SuperErou și eu n-am putut să trec de o ușă ATI, să îi pun melodia ei preferată, să o încurajez, să vorbesc cu ea, să îi spun ce zi este, ce urmează să i se întâmple, ce tratament primește. Cântecele de Crăciun, pregătirile celorlalți, sunt copleșitoare. Mă așez pe o bancă seara și privesc orașul. Când mi se face frig de tot, plec acasă. Am rămas fără SuperEroul meu, mă ridic și devin eu unul. Mi-am promis să fac imposibilul posibil ca niciun bătrân să nu mai treacă prin ce a trecut ea. Pentru asta am nevoie de ajutor.”

👉Traineri: Beatrice Rubică și Ada Dobrea (actrițe și traineri de dezvoltare personală prin teatru)
👉Durata atelierului: 1h30
👉Donație minimă recomandată: 30 lei
👉Cursul se va desfășura online, pe Zoom.

🎅 Înscrierile la atelier se fac prin completarea acestui formular.

Organizator: Cursuri de actorie Creactiv

🎅 Toate donațiile se vor face în contul de mai jos și vor merge la Roberta Șerban.
Nume: Șerban Georgeta
IBAN: RO04BTRLRONCRT0412106801

Vă așteptăm cu drag la joacă și la fapte bune!

Detalii Eveniment

Data:
Marți 21 Decembrie 2021

Program:
18:15 - 19:45

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL