Suprasolicitarea cognitivă afectează și copiii!

Suprasolicitarea nervoasa afectează și copiii si se manifesta prin incapacitatea de concentrare, probleme de memorie și lipsa atenției.

Performanța este de multe ori cuvântul de ordine pentru mulți dintre părinții de astăzi. Încercăm să-I oferim copilului cea mai bună educație, înscriind-ul la o școală/grădiniță care să răspundă obiectivelor noastre, îl înscriem la cursuri sportive, activități creative, uitând la un moment dat că programul copilului este la fel de încărcat cu al nostru.

Însă copilul obosește, iar incapacitatea de concentrare, problemele de memorie și lipsa atenției pot fi semne ale suprasolicitării nervoase. Reglați programul copilului astfel încât să poată avea timp de odihnă și ajutați-i si stemul neurocognitiv oferindu-i un suport de încredere.
Cod Liver Oil și Pure DHA de la Secom® sunt o sursă excepțională de acizi grași Omega3 (EPA – acid eicosapentaenoic, DHA – acid docosahexaenoic si vitamine: A, E si D, ingrediente esențiale pentru dezvoltarea și buna funcționare a sistemului neurocognitiv al copilului.

Produsele sunt naturale, ușor de administrat datorită gustului de fructe și sunt recomandate de Sociatatea Română de Pediatrie.

Descopera produsele din gama de pediatrie de la Secom.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU