Sustinatori ai drepturilor omului: Proiectie de film si discutie

Amnesty International Bucharest Group organizează joi, 14 decembrie, ora 18:00, în sala Pura Vida Hub, proiecția filmului documentar Weiterleben – To Go On Living, urmată de o prezentare a campaniei Write for Rights 2017. Evenimentul marchează Ziua Internaţională a Drepturilor Omului (10 Decembrie).

PARTICIPAREA LA EVENIMENT este liberă, în limita a 20 de locuri, pe baza scrierii unui comentariu pe wall-ul evenimentului sau a unui mesaj de confirmare pe pagina de Facebook Amnesty International Romania. Evenimentul va avea loc în sala Pura Vida Hub & Tea House, la etajul 1 al Little Bucharest Old Town, pe Smardan Nr.15. 

Documentarul Weiterleben – To Go On Living, produs și regizat de Hans Haldimann și Adrienne Theimer, prezintă povestea unor oameni care au luptat pentru mai multă libertate și justiție și au trebuit să plătească scump: două femei și doi bărbați din Tibet, Congo, Chile și Turcia ce trăiesc astăzi în Elveția. În patria lor de origine, au fost torturați din cauza angajamentului lor față de drepturile omului. Cu toate acestea, ei nu și-au pierdut încrederea într-o lume mai bună. Ne dorim să înţelegem motivaţia acestor luptători pentru drepturile omului şi să sprijinim astfel de persoane ce continuă să lupte şi astăzi pentru libertate în diferite colţuri ale lumii.
Filmul are subtitrare în limba engleză.

**Amnesty Internationational este cea mai mare organizație internațională de drepturile omului, câștigătoare a premiului Nobel pentru Pace, prezentă în peste 150 de state din lume.
***Amnesty International Bucharest Group este primul grup de activiști Amnesty în România și cel mai activ din Europa de Est și Asia Centrală, în prezent fiind afiliat la Amnesty International Germania.

https://www.facebook.com/events/2034511283498257/

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 14 December 2017

Program:
18:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL