Tabăra Urbană de Film și Animație pe Germană – Club Natura | 8 – 14 ani

Club Natura organizează în 2 săptămâni din luna August un Workshop în limba germană.

9-13 august | 16 – 20 august

Durata unui Workshop este de o saptămână, pe parcursul căreia, copiii vorbitori de limba germană se vor întâlni cu un artist nativ din Germania și vor concepe o poveste pe care o vor materializa într-un film sau într-o animatie. Copiii vor lucra în echipă și vor trece prin toate procesele creative și tehnice necesare producției unui film sau unei animații.

În prima fază ei vor concepe un scenariu în limba germană, dupa care se vor împarți rolurile. Ei vor fi actori atât la film cât și la animație. Vor învăța să conceapă un “storyboard” după care ei vor lucra și filma.

În ceea ce privește partea de animație, copiii vor învăța să deseneze figurine și background-uri, pe care ulterior le vom desena cu ajutorul tabletei de grafică pe calculator și astfel vom învăța să folosim soft-uri noi prin care vom putea anima desenele. După ce povestea copiilor este gata vom înregistra fiecare voce a figurinelor din desenul lor.

Copii vor avea mese de prânz și gustări incluse. Club Natura se află langă Parcul Icoanei, Parcul Ioanid și grădina Casa Universitarilor unde ne vom relaxa și juca după fiecare fază de lucru creativ. Club Natura are de asemenea și o terasă unde putem lucra în aer liber. Vom putea organiza excursii cu microbuzul spre Parcul Natural Văcărești sau în Pădurea Băneasa, în funcție de scenariul pe care îl vom realiza.

Club Natura are experiență în lucrul cu copiii și împreună am realizat multe proiecte frumoase pe care le puteți viziona pe pagina de Facebook sau pe pagina de Youtube (link-uri atașate mai jos, proiecte recente).

Vă așteptăm cu drag!

Program

  • Luni- Vineri începând cu ora 9.00 până la ora 17.00
  • 2 săptămâni în august disponibile: 9-13 August sau 16-20 August
  • Doar 10 locuri disponibile numai pentru copii vorbitori de germană

Club Natura este un concept al Asociației Contempora creat pentru copiii interesați de Arta Filmului și Animației și care doresc să se implice în procesul creativ al unei echipe.

Așteptăm copii cu vârste cuprinse între 8 – 14 ani cu un nivel bun de limbă germană, care vor să-și exerseze cunoștințele la un nivel mai înalt cu un vorbitor nativ.

Club Natura este situată lângă Facultatea de Limbi Străine pe Strada Pitar Mos, la doi pași de librăria Cărturești Piața Romană.

Cost 800 lei.

Pentru înscriere trimiteți mail la [email protected] sau sunați la numărul 0727904499.

Detalii Eveniment

Perioada:
16-20 August 2021

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Tabăra Urbană de Film și Animație pe Germană - Club Natura | 8 - 14 ani este organizat în perioada 09-20 August 2021; Lunea, Marțea, Miercurea, Joia și Vinerea în fiecare săptămână, fiecare eveniment durând 5 zile.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL