Taberele Logiscool. Creăm Cele Mai Frumoase Amintiri din Vacanță

Copilul tău este creativ și are idei care ar da de gândit și oamenilor inovativi din tehnologie? Sau e doar curios să vadă ce se află în spatele unui joc, cum funcționează un robot sau cum poate să creeze un video de succes? Îl așteptăm în taberele de vară Logiscool!

În funcție de fiecare școală Logiscool, poți opta între:

TABERE ONLINE, în grupe live de 6-12 elevi și un instructor, în sesiuni de 3h/zi timp de o săptămână sau 1.5h/zi timp de două săptămâni sau

TABERE OFFLINE, tabere urbane la sediu, de 6-12 elevi și un instructor, în sesiuni de câte o săptămână, program de jumătate de zi sau zi întreagă, dacă sunt combinate și cu activități în aer liber.

🧼 Ne-am pregătit corespunzător, respectând toate normele de igienă și precauție pentru programele care au loc în sediile noastre.

Ca tematică poți alege între:

TABERE DESIGN


 RECOMANDARE


Video-uri cool pe Youtube, un site web propriu sau jocuri RPG – ce activități ar prefera copilul tau în această vacanță? La taberele design de la Logiscool, creația, creativitatea și inovația sunt în centrul atenției!

TABERE PROGRAMARE

Copilul tau va învăța să scrie jocuri și aplicații în platforma noastră – Scoolcode, adaptată pentru toate vârstele. Va intra în fascinanta lume a programării, în care el/ ea este cel sau cea care face regulile și în care poate realiza orice îsi imaginează. Nu are nevoie de nicio pregătire prealabilă sau de alte cunoștințe.

TABERE MINECRAFT

Cel mai popular joc pe calculator din lume este Minecraft. La taberele noastre îi vom arăta că lumea Minecraft este o lume cu posibilități infinite, iar o parte dintre ele le va descoperi alături de noi. Ingredientele cheie sunt: creativitatea și gândirea algoritmică. Se va familiariza cu construirea creativă a lumii, crearea unei hărți de aventură și cu posibilitățile nelimitate ale redstone. Nu are nevoie de pregătire anterioară, doar să cunoască și să fi jucat deja Minecraft!

TABERE ROBOTICĂ

În lumea noastră în plină dezvoltare, există roboți literalmente peste tot. Un lucru nu s-a schimbat însă: oamenii sunt cei ce îi programează. La taberele de robotică, va învăța despre programarea roboților și va putea să construiască și să controlezi diferite tipuri de roboți. Nu are nevoie de nicio pregătire prealabilă, aceste tabere sunt pentru începători.

Mai multe detalii despre program, înscriere și locațiile din București, găsiți aici: https://www.logiscool.com/ro/camps/browse.

Folosește codul GoKid5 la înscriere, pentru o reducere de 5% din prețul taberei.

tabere logiscool 2021 cover

 

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL