Targul de carte pentru copii miniLibri 8-9 iunie

10:00:00 - 19:00:00
08-09 Iunie 2013

Intrare libera la Targul de carte pentru copii miniLibri, iar iubitorii de lectura vor alege dintre cele mai frumoase carți pentru copii la preturi reduse

Prima ediţie de varã a singurului târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfășoară anul acesta pe 8-9 iunie la Muzeul Antipa.

Intrarea este liberă, iar iubitorii de lectură vor avea ce să aleagă: cele mai frumoase cărți pentru copii la prețuri reduse, softuri educaționale și e-readere.

Copiii care vor veni la Targul de carte pentru copii miniLibri vor putea face schimb de cărți între ei

În plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărți între ei. Trebuie doar să își aducă de acasă cărțile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alți copii, se vor căpăta cu noi povești, noi legende, noi aventuri.

Din programul târgului: jocuri, concursuri amuzante și tombole cu premii, ateliere de imaginație – activități de scris, interpretare și ilustrare povești.

Nici în acest an, la cea de-a șaptea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici. Copiii pot spune lucruri trãsnite alãturi de Florian Ghimpu şi pot reinventa poveşti în compania Adrianei Titieni, Cocãi Bloos şi a lui Vlad Rãdescu. Monica Davidescu şi Liana Stanciu vor pãtrunde şi ele în lumea magicã a poveştilor alãturi de copii.

Târgul va fi deschis între orele 10.00-19.00.

Programul Targul de carte pentru copii miniLibri il gasiti aici.

 Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.

Prin MiniLibri ne propunem să aducem în mod firesc copiii mai aproape de cărţi. CEDP Step by Step acordă educaţiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasă de dezvoltare a copilului, o importanţă foarte mare. În acest context, miniLibri, primul târg de carte pentru copii organizat în România, vrea să aducă în atenţia publicului românesc importanţa lecturii începând de la vârstele cele mai mici. miniLibri oferă atât copiilor, cât şi adulţilor o experienţă minunată, un loc unde mirajul poveştilor va deveni pentru două zile realitate.”, spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este onorat pentru oportunitatea de a se implica în acest proiect, mai ales pentru că, în fiecare an, pe lângă proiectele déjà tradiționale, Muzeul lansează și programe noi pentru copiii de toate vârstele. Credem că o zi petrecută la „Antipa”, în expunerea permanentă a Muzeului sau într-una dintre expozițiile temporare, încheiată cu vizitarea unui târg de carte dedicată copiilor nu poate fi decât o modalitate de a-i încuraja pe cei mici să folosească informațiile legate de lumea înconjurătoare, indiferent care ar fi sursa lor: vizuală, tiparită, auditivă”, spune dna dr. Aurora Stănescu, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Vezi si:

Evenimente pentru parinti curente

Toate evenimentele de astazi

Evenimentele din weekend

Detalii Eveniment

Perioada:
08-09 Iunie 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL