Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2017 – Ziua a 2-a

Dacă ar fi să descrii Crăciunul pe scurt, ar fi… sărbătoarea cu un milion de surprize! Însă cele mai frumoase surprize se fac în familie. Sau, la câte scaune punem în jurul mesei iarna, în FAMILION.

Între 24 noiembrie – 30 decembrie, ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca! 🎁

Îți era dor de vin fiert, nuci și turtă dulce, nu-i așa? Căsuțele meșteșugarilor revin în Piața Unirii mai multe și mai frumoase, ca să ne bucurăm de bunătăți în timpul activităților – colinde și concerte, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, musical, patinoar, povești la gura sobei, animație stradală și spectacole.

PROGRAM

SCENĂ

19:00 PROTEINE FLUORESCENTE
Spectacol de teatru | O producție REACTOR de creație și experiment
„Proteine fluorescente” este un spectacol care te poartă din Piața Mărăști până pe vârful unei clădiri înalte din Japonia. Vorbim despre cai fosforescenți și iubirile de pe Sena; despre amintiri cu o revistă Popcorn și despre cafeaua din Sisters, într-un eseu performativ pe tema orașului. Textul a fost scris ca o cercetare și documentare artistică a orașului Cluj, pe parcursul lunii iulie 2016, când autoarea a participat la rezidența de scriere dramatică Drama 5.

de Alexandra Pâzgu | regia: Leta Popescu | sound: Mihai Moș
consultant scenografie: Radu Lărgeanu
distribuție: Alexandra Caras, Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Mardare, Doru Taloș

durata: 70 de minute
trailer: https://vimeo.com/211307999

Patinoarul va funcționa între orele:

10:00-22:00 (luni-joi)
10:00-23:00 (vineri-duminică)

Spune-le tuturor prietenilor că începe distracția în Piața Unirii din Cluj-Napoca!

_________
Eveniment realizat cu sprijinul Primaria Cluj-Napoca & Visit Cluj.
Organizator: Bigtime Production Cluj Napoca
Parteneri principali: Jidvei, EuropaTUR, Napolact, Orange, Pepsi, PMA Invest, Moldovan – Carmangeria Sânnicoara, La Casa Delicatese&Restaurant, Selgros Romania.
Parteneri: Kumpania, Necktie Agency, Platinia Shopping Center, DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza, VIVO Cluj Napoca, CTP Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia.
Parteneri media: Magic FM Romania, TVR, PRO TV, Radio Impuls, Paprika Rádió 95.1 Fm Kolozsvár, Radio Cluj, Radio Napoca FM, InfoTrafic – Radioul de pe strada ta, Monitorul de Cluj, Cluj Life, Transilvania Reporter, EClujeanul, Pagina de Transilvania, cluju.ro, Cluj.com – Ghid Local, I Love Cluj, Zile și Nopți.
❄️ ❄️ ❄️

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 November 2017

Program:
10:00 - 23:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL