Târgul de jocuri şi jucării START 2 PLAY

Weekendul 25 – 26 noiembrie aduce la Romexpo Bucureşti prima ediție a târgului internațional START 2 PLAY, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor și jucăriilor de orice fel. Start 2 Play ia cu asalt Pavilionul C6, iar programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00-19.00. Organizator: XTRA EXPO.

“Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim. Îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm”, spunea Bernard Shaw. START 2 PLAY cheamă deci la distracție copiii și adulții de la 3 la 100 de ani. În noiembrie, în cei 1000 de metri pătrați dedicați din Pavilionul C6, vizitatorii au la dispoziție zeci de standuri cu cele mai populare jocuri și jucării, pop culture, tehnologii și gadgeturi revoluționare, cărți, filme, echipamente sportive și de turism.

“START 2 PLAY este un eveniment imersiv, bogat în experiențe pentru toate gusturile, organizat ca răspuns la creșterea exponențială a pieței de jucării din România, evaluată la aproximativ 160 de milioane de euro anual”, spune Raluca Găneț, Event Manager Start 2 Play. “Prezentăm zeci de branduri de jucării și jocuri de top și divertisment într-un weekend dedicat copiilor, adolescenților, părinților și tuturor celor în căutare de distracție. Cu premiere și lansări în exclusivitate, participanții pot descoperi și lua acasă jucăriile viitorului”.

La START 2 PLAY vizitatorii vor avea de ales între zeci de jucării electronice, boardgames, păpuşi și jucării de pluș, jucării de colecție, jucării lucrate manual, jocuri video și aplicații, joacă pe afară, edutainment. În zona dedicată modelismului vor face furori ultimele modele de bolizi pe patru roți la scara miniaturală cu telecomandă, într-o întrecere furioasă pe circuitul amenajat indoor, dar și o replică în mărime naturală a unei mașini de curse. În zona Playground Lego, cei mici și cei mari se pot juca în voie, creând amintiri și învățând că viața e frumoasă. Piesă cu piesă, o vom așeza împreună așa cum trebuie să fie. La Astro Area, cei care vor să descopere tainele universului sunt așteptați cu telescoape de ultimă generație. Pasionații de Catan sunt așteptați la o bătălie pe viață și pe moarte în zona dedicată acestui joc cu milioane de adepți la nivel mondial. Face-painting, jocuri cu animatori, și concursuri de umflat baloane vor face deliciul celor mai mici vizitatori.

Pentru cei pasionaţi de tehnologie şi jocuri video, nu v-am uitat! La START 2 PLAY aveţi ocazia să testaţi jocuri dezvoltate în România ce au devenit sau vor deveni populare în întreaga lume! De la first-person shooters la adventure puzzles, dezvoltatorii români te vor uimi cu jocurile lor. Dacă însă vrei mai mult decât să testezi jocuri, vrei să le creezi chiar tu, RGDA – Romanian Game Developers Association – organizează pentru tine în cadrul evenimentului START 2 PLAY un game jam ce îţi va pune imaginaţia şi cunoştinţele la încercare! Înscrierile pentru Game Jam vor începe în curând, deci staţi cu ochii pe siteul www.rgda.ro pentru mai multe detalii.

Game jam-ul nu este însă singura oportunitate pentru elevii pasionaţi de competiţii în tehnologie! Divergent Academy organizeza în cadrul START 2 PLAY un hackathon ce îţi va testa cunoştinţele în programare dar şi capacitatea ta de problem solving oferind celei mai bune echipe un premiu pe măsură! Înscrierile pentru Hackathonul Divergent Academy vor începe în curând, deci staţi cu ochii pe siteul www.divergentacademy.ro pentru mai multe detalii.

Programul de vizitare este zilnic, sâmbătă și duminică, 25 și 26 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C6 Romexpo, la prețul de 10 lei.

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 November 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
65-67 Bd. Marasti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL