Târgul Internaţional Gaudeamus 16 – 20 noiembrie 2016

Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură va avea loc în perioada 16 - 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.

Aflat la Editia 23, Târgul Internaţional GAUDEAMUS este organizat de Radio România (prin Centrul Cultural Media), singurul post de radio din lume care a iniţiat şi dezvoltă un program de o asemenea anvergură, pentru susţinerea culturii scrise.

Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.
Cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România revine în acest an cu o ofertă de neegalat, respectând tradiţia celor peste 20 de ani de existenţă în care am rămas fideli publicului nostru.
Vă aşteptăm cu sute de mii de titluri de pe piaţa românească şi internaţională, cu nenumărate evenimente adresate în egală măsură profesioniştilor şi publicului larg, cu expoziţii, concursuri şi cu alte surprize pe care vă invităm să le descoperiţi la faţa locului.

 

EVENIMENTE PENTRU COPII, ATELIERE GRATUITE, LANSARI DE CARTI PENTRU COPII LA GAUDEAMUS 2016

 

Sambata 19 Noiembrie

Salutare COPII! Mă bucur că o să mă colorați și o să vă distrați cu mine!!!
Să știți că nu sunt pretențios la culori. Mă puteți desena cum vă trece prin minte. Chiar sunt curios cum o să arăt…
De MUCUS, nu știu ce să zic… el e mereu nemulțumit și se crede foarte important. Vrea să fie tot timpul verde. Ce aș mai râde dacă îl veți colora cu orice altă culoare! Poate se va supăra și va pleca din cartea mea. Mare scofală…
Pe coada mea! BEBE MORCOV preferă să fie portocaliu cu frunzele verzi (vă rog să nu-i schimbați culorile, că începe să plângă… e mai sensibil din fire).
Sper că o să vă distrați cu prietenii mei din GRĂDINA MAGICĂ și o să-mi trimiteți poze cu desenele voastre

Târgul Internaţional Gaudeamus 16 - 20 noiembrie 2016 lansare cartea lui Oli

Duminica 20 Noiembrie

  • Help Autism in parteneriat cu Aha Kids va asteapta in perioda 16-20 Noiembrie, de miercuri pana duminica, la ateliere gratuite de creatie pentru copii, la Targul International Gaudeamus.
  • EVENIMENT PENTRU COPII LA STANDUL EDITURII    ION CREANGA: Duminică,  de la ora 11.00, vom descoperi povestea din spatele științei prin intermediul primului volum al seriei Poveștiința de Alex Doppelgänger –  Cum se face un Univers?. Ne vor ajuta să deslușim misterele Universului autorul cărții, împreună cu Profesorul Trăznit și echipa Fun Science.
    Mesajul lui Alex Doppelgänger pentru micii exploratori:
    Stele neutronice, gravitație, ani-lumină, expansiunea Universului. Aceștia sunt o parte din termenii cu care astronomia se laudă și care dau bătăi de cap multor oameni ca mine și ca tine. Văzută din depărtare, astronomia pare a fi un domeniu rezervat strict oamenilor cu IQ-ul de peste 300, dar uite care e șmecheria: chiar dacă că nu ți-ai dat masteratul în astrofizică, tot poți să înțelegi lejer o grămadă de lucruri ce țin de Universul în care trăiești. O să te minunezi, o să caști gura, o să uiți să mănânci la cât de captivat o să fii!
    Astronomia ne oferă o lecție importantă despre umilință, dar și despre ingeniozitatea și imaginația speciei umane: un maldăr de atomi care încearcă să deslușească Universul.
    Fiind captivat de mic copil de Univers, am vrut să ți-l prezint și să ți-l explic așa cum îl văd eu: de la Big Bang și viețile stelelor până la suișurile și coborâșurile explorării spațiale, am strâns cu entuziasm niște povești numai bune de răsfoit. Ia să vedem…

Târgul Internaţional Gaudeamus 16 - 20 noiembrie 2016 lansare Poveștiința de Alex Doppelgänger - Cum se face un Univers?.

Detalii Târgul Internaţional GAUDEAMUS 

Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Accesul în incintă se face pe baza biletului de intrare, în valoare de 5 lei, şi a abonamentului valabil pe întreaga perioadă a târgului – 10 lei.
Preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, bibliotecarii si pensionarii au acces gratuit.

https://www.facebook.com/events/1552128784803683/

targul-international-gaudeamus-16-20-noiembrie-2016-lansare-cartea-lui-oli targul-international-gaudeamus-16-20-noiembrie-2016-lansare-povestiinta-de-alex-doppelganger-cum-se-face-un-univers

Detalii Eveniment

Perioada:
16-20 November 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL