Târguri de Crăciun 2019 – 2020. Lista Completă de Târguri de Sărbători la București

Crăciun Țărănesc. Târg de iarnă

13-15 DECEMBRIE | MUZEUL ȚĂRANULUI ROMÂN

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează la Muzeul Național al Țăranului Român din 13 până în 15 decembrie târgul Crăciun Țărănesc. Accesul este prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă!

VEZI DETALII

Bazar de Crăciun la Școala Gimnazială Liberă Waldorf București

14 DECEMBRIE

Comunitatea grupelor de grădiniță și a claselor din Școala Gimnazială Liberă Waldorf București vă invită, ca în fiecare an, la Bazarul de Crăciun. 🎁Veți găsi la noi lucruri frumoase, lucrate manual, din lână, lemn și alte materiale naturale, de copiii, părinții și pedagogi, precum și mulți invitați de la care puteți alege cadouri minunate, produse confecționate din lână, jucării din lemn, decorațiuni de sezon din materiale naturale, cărți pentru toate vârstele, produse culinare naturale, instrumente muzicale sau uleiuri și cosmetice prietenoase🎁.

VEZI DETALII

Christmas VegFair 2019

19 – 21 DECEMBRIE | CASA UNIVERSITARILOR

Încurajați de succesul primului festival vegan – VegFest, care a reușit să strângă în această vară peste 6000 de vizitatori în curtea și grădina Casei Universitarilor, organizatorii au decis să organizeze în această iarnă un altfel de târg de Crăciun. De ce altfel? Pentru că își propun să ne convingă că ne putem bucura de toate bunătățile tradiționale de Crăciun, fără a folosi produse de origine animală.

VEZI DETALII

Happy Christmas Market

28 NOI – 28 DEC | AFI COTROCENI

Rasfat si distractie la Happy Christmas Market – AFI Cotroceni #AFIcelmaimaremall 28 nov. – 28 dec.!😃😁😆😅😂🤣 Hai si tu sa te bucuri de magia sarbatorilor de iarna! Ca de fiecare data, goana dupa 🎁🎁🎁🎁 cadourile de sarbatori incepe la cel mai mare targ de iarna, marca #AccenteNOIfair, in cel mai mare mall, AFI Cotroceni.

VEZI DETALII

NOËL ✦ Târgul cadourilor de designer 2019

14-15 DECEMBRIE | HANUL GABROVENI

Anul acesta, 𝙎𝙪𝙥𝙚𝙧-NOËL te înzestrează cu o nouă super-putere. Îi poți spune intuiție, simț pentru cadouri, feeling, inspirație, fler sau, cu haștag, #𝙉𝙖𝙨𝙋𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝘾𝙖𝙙𝙤𝙪𝙧𝙞! „A avea nas pentru cadouri” este o super-putere. Care scutește timp, tracasare, anxietate de tip “habar n-am ce să cumpăr de Crăciun” și – da! – te ferește de kitsch. Ta-daaa! #JeSuisNoel și pregătesc neobosit: cadouri cu je-ne-sais-quoi, care vor să redea bucuria de a oferi și a primi un strop de artă. Peste 8̲0̲ de minți creative – design r̲o̲m̲â̲n̲e̲s̲c̲ & i̲n̲t̲e̲r̲n̲a̲ț̲i̲o̲n̲a̲l̲ – trag la ʜᴀɴᴜʟ ɢᴀʙʀᴏᴠᴇɴɪ – ᴀʀᴄᴜʙ.

VEZI DETALII

Târg moldovanesc de Crăciun

14-15 DECEMBRIE | GREEN TEA

Dacă vara vă faceți sanie și iarna car, înseamnă că ați ajuns la locul potrivit. Așa cum ați văzut mai sus, în weekendul 14-15 decembrie va avea loc Târgul Moldovanesc de Crăciun, la Ceainăria GreenTea, iar dacă v-ați apucat de creat diverse accesorii, hăinuțe, lucruri pentru casă etc în temă, vă așteptăm să le expuneți în cadrul acestui eveniment.

VEZI DETALII

Vis de iarna – Targ de produse handmade

15 DECEMBRIE | IMPAC HUB

Asociația Anonymo Muza vă invită să vă bucurați de magia sărbătorilor pe 15 decembrie între orele 11.00 – 19.00, în cadrul târgului Vis de Iarnă. Într-un ambient plăcut, la Impact Hub Universitate, veți găsi cu siguranță cadouri potrivite pentru cei dragi. Peste 50 de expozanți vă vor aștepta cu bijuterii, haine de designer, accesorii, cosmetice, jucării, ornamente de Crăciun, produse din miere și lavandă, sau chiar prăjituri!

VEZI DETALII

Targ de Crăciun- Decembrie de poveste

13-14 DECEMBRIE | OLANDIA PLAY CAFE

Ne dorim să întâmpinăm alături de voi frumoasele sărbători de iarnă, bucuria și veselia, puritatea și speranța dăruită de acest anotimp magic! Cum altfel mai frumos decâr într-o oaza de bine si răsfăț pentru tine și toți ai tai, într-un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere create de mame!

VEZI DETALII

Târg Mezanin Market 2019

21-22 DECEMBRIE | PALATUL UNIVERSUL

Întâlnirile Mezanin Market @Palatul Universul continuă cu alte două weekenduri de sărbători: 14&15 decembrie, 21&22 decembrie și încă 9 întâlniri în 2020. Vizitatorii sunt așteptați într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți și cafea delicioasă de la Beans&Dots, Palatul Universul (zona Cișmigiu).

VEZI DETALII

Pagina precedenta
1
2
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară.Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare.Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU