Târguri de Crăciun 2019 – 2020. Lista Completă de Târguri de Sărbători la București

București

Facem și la acest sfârșit de an turul complet al târgurilor de Crăciun din București, locații unde poți ieși în familie în perioada de sărbători decembrie 2019 – ianuarie 2020. Actualizăm permanent lista de evenimente și de aceea te rugăm să ne trimiți un mesaj dacă vrei să ne recomanzi un târg de sărbători din București.

Îți mulțumim!

 ♣

Târgul Poveste de Crăciun 2019
de la Opera Comică

29 NOI – 12 IAN | OPERA COMICĂ

Târgul Poveste de Crăciun 2019 de la Opera Comică pentru Copii și-a redeschis porțile și anul acesta, pentru a patra ediție. 🍭🎅❄️ 🍭🎅❄️⛄ De la o ediție la alta, numărul atracțiilor pentru copii s-a mărit exponențial și organizatorii ne așteaptă pe mic cu mare și mare cu mic cu numeroase surprize.

VEZI DETALII

Bounty Fair #44 – Ediție de Crăciun
Ateliere pentru copii și shopping creativ pentru părinți

14-15 DECEMBRIE |  CASA UNIVERSITARILOR

Pe 14 și 15 decembrie, Bounty Fair ne invită Înăuntru, la shopping creativ de design românesc inspirat de sărbători. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 44, are loc la Casa Universitarilor și reunește 70 de artiști și branduri românești.

VEZI DETALII

Îți recomandăm: 300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

Târgul de Crăciun București 2019

28 NOI – 26 DEC | P-ȚA CONSTITUȚIEI

Târgul Oficial de Crăciun al Capitalei are loc anul acesta între 28 noiembrie și 26 decembrie 2019, în Piața Constituției. Evenimentul atrage anual peste 1 milion de vizitatori, din țară și din străinătate. Intrarea este liberă. 🌟 Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon.

VEZI DETALII

Târg de Crăciun la Muzeul Țăranului Român

18-23 DECEMBRIE | MȚR

Târgul „100 de Tradiții Românești” de Crăciun are loc în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în perioada 18 – 23 Decembrie 2019. Târgul întâmpină pe toți bucureștenii cu sumedenie de obiecte create cu multă migală și mult suflet de meșteșugari sau de tineri artizani. Măști populare, podoabe tradiționale, ii cusute cu mătase și mărgele, icoane, ceramică de Corund sau de Marginea, obiecte de decor din lemn pictat, vestimentație din lână împâslită, bijuterii din porțelan, ornamente lucrate manual pentru sărbătorile de iarnă, genți și accesorii din piele naturală, căciuli și haine din blană, împletituri din lână, cosmetice naturale sau antichități țărănești sunt opțiuni pentru daruri cu totul deosebite de Crăciun.

VEZI DETALII

Christmas Concept – Târg cu design, vintage, gourmet, cosmetics

7-8 & 14-15 DECEMBRIE

Ideile bune schimbă orașul, așa că transformăm, pentru două weekenduri succesive, un palat din centrul orașului într-un spațiu cu cadouri creative de care să te bucuri! Reunim peste 150 de designeri, artizani de bunătăți și colecționari autentici ca să găsești tot ce iți dorești dintr-un foc, pe loc ❣ Combinăm bunătăți pentru oameni mari și minunății pentru oameni mici – de la design și vintage, gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și obiect.

VEZI DETALII

Alt.Crăciun 2019
Concerte altfel, food market, design românesc

7-22 DECEMBRIE | MERCATO COMUNALE

Concerte altfel, food market, design românesc și cadouri – toate acestea la a 5-a ediție Alt.Crăciun care are loc în perioada 7 – 22 decembrie la Mercato Comunale. #AltCraciun. Acces Gratuit.

VEZI DETALII

Târg de Crăciun la Fundația Calea Victoriei – Cadouri şi delicatese culturale

14 DECEMBRIE

Clopoței pictați manual, săpunuri delicate, cafea aromată, cursuri care te inspiră, dulciuri vegane, brăduți sculptați în lemn, turtă dulce și coronițe de lavandă. Cum îți sună? A cadou perfect de Crăciun? Ai nimerit bine! Pe 14 decembrie, la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei, găsești cadouri potrivite pentru toți cei dragi.

VEZI DETALII

Bazarul Sarbatorilor de Iarna la Gradinita Waldorf Christophori

14 DECEMBRIE

A devenit o traditie deja, sa ne intalnim in ajunul sarbatorilor, intr-o atmosfera de poveste, cu prieteni dragi, sa ne bucuram de intalnire si sa mai facem si cumparaturi pentru toata familia, de la mic la mare. Va asteptam cu ateliere pentru copii, teatru de masa, poveste muzicala, bunatati facute in casa si multe alte surprize.

VEZI DETALII

VEZI CELELALTE TÂRGURI

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU