Mezanin Market 2019 @ Palatul Universul

21-22 Decembrie 2019
București

Întâlnirile Mezanin Market @Palatul Universul continuă cu alte două weekenduri de sărbători: 14&15 decembrie, 21&22 decembrie și încă 9 întâlniri în 2020. Vizitatorii sunt așteptați într-o atmosferă relaxată, cu oameni interesanți și cafea delicioasă de la Beans&Dots, Palatul Universul (zona Cișmigiu).

Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 12, este târgul care invită publicul să țină legătura constant cu antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria.

Timp de două zile, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, ghiozdane și genți speciale, cosmetice naturale.

Intrarea este liberă.

Mezanin este spațiul de evenimente al Talent Garden, în Palatul Universul, creat special pentru evenimente cu 130-150 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.

Unde? Mezanin, Str. Actor Ion Brezoianu 23-25, Bucuresti


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
21-22 Decembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL