Crăciun Țărănesc. Târg de iarnă @ MȚR

13-15 Decembrie 2019
București

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează la Muzeul Național al Țăranului Român din 13 până în 15 decembrie târgul Crăciun Țărănesc. Accesul este prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă!

Vă aștepțăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale de post și de dulce: miere și zacuști, turtă dulce și plăcinte, păstrăv afumat și brânzeturi, preparate din carne de porc specifice sărbătorilor, dar și preparate gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sarmale de post și de dulce, preparate calde la grătar, murături, ciuperci și legume, bulz, de toate și pe degustate cum cere tradiția la Piața Țărănească!

Meșteri și artizani din toate colțurile țării aduc cu ei cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, icoane și vitralii, obiecte din lemn și sticlă, ceramică tradițională, ii și lână impaslita, jucării și țesături.

Nu vor lipsi nici de data aceasta obiectele de colecție aduse de anticari din lăzile de zestre ale statelor românești: ii, fote, catrințe, valnice, mobilier țărănesc, fețe de masă, pânză de casă, covoare. Mai puteți achiziționa bijuterii, porțelanuri, carte veche sau diverse obiecte vechi, pentru conoscatori.

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Decembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL