Tăuraşul Ferdinand. Scurtmetraj Disney Dublat în Română

VIDEO. Tăuraşul Ferdinand, desene animate din 1938. Povestea tăuraşului care preferă să miroasă florile decât să lupte în arenă a început odată cu cartea lui Munro Leaf din 1936. Aceasta a avut parte de o ecranizare minunată realizată de Disney sub forma minunatului scurtmetraj de mai jos.

Filmul a câştigat în 1938 un Oscar pentru cel mai bun subiect al unui scurtmetraj de animaţie. Din pacate varianta dublată în română nu mai este disponibilă gratuit online, de aceea mai jos o găsești pe cea în engleză, cu subtitrare disponibilă tot în limba engleză.

Tăuraşul Ferdinand – scurtmetraj Disney 1938

Între timp Ferdinand s-a întors într-un lungmetraj 3D de animaţie Disney, în care tăuraşul încearcă să-şi găsească drumul înapoi acasă. Poți vedea trailerul îl poți vedea mai jos:

Credit foto: auction.howardlowery.com

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU