Te iubesc orice-ai face! Atelier de creație pentru copii de 3-8 ani

12:30 - 13:30
Saturday 25 March 2017
București

ALaNDaLa vă așteaptă la un atelier de creatie de meșterit cu dragoste și hârtie unde veti exersa îndemânarea și răbdarea într-un mod distractiv.

Cartea Ioanei Chicet Macoveiciuc (mai cunoscută ca Prințesa urbană) este una caldă, onestă și minunat de familiară părintelui modern. Mai mult, ea place atât copiilor, cât și părinților și ne aduce aminte să le spunem celor dragi cât înseamnă pentru noi.

Astfel, la atelier mai întâi ne vom amuza cu povestea despre mica și ghidușa Ema. Apoi copiii vor meșteri din hârtie câte o floare, un coș cu flori, o inimă sau ce vor ei, pentru a le oferi persoanelor pe care le iubesc, fără alt motiv deosebit. Materialele vor fi potrivite pentru a fi utilizate de copii singuri sau cu minim ajutor, iar ei vor fi încurajați să-și dea frâu liber creativității.

Copiii își vor exersa îndemânarea și răbdarea într-un mod distractiv, iar la sfârșit vor avea satisfacția de a fi creat un dar unic, care va fi cu siguranță apreciat!

atelier pentru copii 3-8 ani, Te-iubesc-orice-ai-face

Detalii atelier de creatie pentru copii de 3-8 ani:

Pret : 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Date de contact pentru inscrieri: Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 până cel târziu pe 24 martie.

Ne găsiți și pe Facebook! (https://www.facebook.com/alandalaateliere)

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02.  

atelier-pentru-copii-3-8-ani,-Te-iubesc-orice-ai-face

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 March 2017

Program:
12:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL