Teatrul de Păpuși Puck | Cluj-Napoca

  Teatrul de Păpuși Puck din Cluj este locul visele prind viață și fantezia se împletește cu realitatea. Încă din anul 1950, acest sanctuar al magiei și al imaginației a captivat inimile copiilor și ale adulților deopotrivă. Sub subordinea Consiliului Județean Cluj, acest teatru fermecat a scris o poveste remarcabilă în lumea spectacolelor.

  Palmaresul instituției străbate peste 300 de premiere, care au strălucit atât în secția română, cât și în cea maghiară. Creațiile s-au bucurat de aplauze și recunoaștere, aducând teatrului numeroase premii și nominalizări de prestigiu. Fiecare spectacol a fost o mică bijuterie, o călătorie captivantă într-o lume fantastică și plină de emoții.

  Repertoriul actual al Teatrului de Păpuși “Puck” este un adevărat tezaur al povestirilor, cu titluri ce prind viață pe scenă pentru a încânta și a bucura sufletele copiilor. Aici, eroii de pânză și mătase prind viață și capătă suflet, transportându-i pe cei mici în lumi imaginare pline de aventuri și învățăminte prețioase. Dar teatrul nu se oprește aici, căci din anul 2006 a lansat programul Nocturne, aducând spectacole pline de emoție și profunzime, special create pentru publicul adult, pentru a le aduce amintiri și bucurie în inimile lor.

  Începând cu anul 2002, acest templu al artei și al păpușilor a găzduit Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete “Puck”. Evenimentul s-a transformat într-o veritabilă sărbătoare a teatrului, atrăgând artiști și spectatori din întreaga lume. Clujul vibrează în fiecare an de bucurie și respiră magie în zilele festivalului, în timp ce păpușile prind viață și acaparează inimile celor prezenți.

  Dar în anul septembrie 2017, teatrul a lansat o provocare nouă, o fantezie stradală numită “WonderPuck”. Cu entuziasm și creativitate debordante, festivalul a devenit o atracție irezistibilă pentru întreaga familie. Străzile s-au umplut de culoare și veselie, iar păpușile au ieșit din scenele lor obișnuite pentru a interacționa direct cu publicul. Fiecare pas prin labirintul de străzi este o surpriză captivantă, în care fiecare colț ascunde o nouă minune și o poveste extraordinară.

  Fie că ești mic sau mare, acest teatru magic te așteaptă cu brațele deschise, pregătit să-ți ofere o experiență unică și neuitabilă. În lumea păpușilor, orice vis este posibil, iar imaginația poate zburda nestingherită.

  Detalii Locație

  Județ:
  Cluj County

  Oraș:
  Cluj-Napoca

  Adresa:
  str. I.C. Brătianu nr. 23

  EVENIMENTE VIITOARE

  Pinocchio revine la Teatrul „Puck” într-un spectacol foarte apreciat de copii, în scenariul și regia lui Călin Mocanu. Spectacole: 3 decembrie 2023, ora 11:00 5...

  Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11, micii spectatori sunt așteptați la spectacolul „Eljöhetnél hozzám!”/ „Te aștept!”, a cărui premieră a avut loc în...

  Cei mici sunt așteptați să se bucure de un spectacol care o are în prim-plan pe prințesa Aurora. Este vorba de „Frumoasa din pădurea...

  Povestea celor trei veverițe, după Virginia Waters, în viziunea scenică a Danei Bonțidean, este un spectacol antrenant și amuzant, în care fiecare dintre noi...
  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU