Tinerețe fără Bătrânețe și Viață fără de Moarte. Spectacol +5 ani la Teatrul Coquette

Teatrul Coquette va avea in data de sambata 29 si duminica 30 octombrie la ora 17.00 la avanpremiera si PREMIERA spectacolului TINERETE FARA BATRANETE SI VIATA FARA DE MOARTE. Spectacolul se adreseaza copiilor de la 5 ani in sus, dar si adolescentilor si adultilor, abordand si teme filozofice.

Spectacolul oferit de Teatrul Coquette își dorește să poarte publicul de toate vârstele în tărâmurile fantastice ale basmului românesc, în care Făt Frumos pornește să găsească ceea ce niciun muritor nu a găsit vreodată – tinerețe și viață nesfârșită. În această călătorie va fi însoțit de un prieten năzdrăvan, de nedespărțit: calul fermecat, cel înaripat.

Căutarea lui îl poartă pe meleaguri fantastice, în aventuri uluitoare în care va întâlni personaje mitice (Gheonoaia cu două capete, Zâna, Unchieșul cel Bătrân, Calul Înaripat) pe care le înfrânge sau pe care le îndrăgește. Călătoria lui durează sute de ani, care trec ca o clipită. Eroul nostru reușește să biruiască orice, mai puțin dorul! Întors pe tărâmul omenesc, el descoperă că nimic nu poate să îi ostoiască dorul, căci totul s-a schimbat în lipsa lui. Totul, dar mai ales el!

Teatrul Coquette vă invită la un spectacol fantastic, în care imaginația să călătorească alături de Făt-Frumos și Calul Înaripat, un spectacol pentru toate vârstele.

Un proiect finanțat de Guvernul României prin Departamentul Românilor de Pretutindeni.

Dramatizare de Olga Delia Mateescu și Constantin Andrei-Ionescu

Cu: Olga Delia Mateescu, Ruxandra Bălașu, Ioan Andrei- Ionescu, Alexandru Făiniși

Regia: Constantin Andrei-Ionescu

Rezervări la: 0754 990 017 sau [email protected]

www.teatrulcoquette.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
29-30 Octombrie 2022

Ora incepere:
17:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Coquette

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Calarasilor 94

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL