Trei Purceluşi şi un Bebeluş. Desene pentru Copii +7 ani

VIDEO. Fabule cu final neasteptat: Trei purcelusi si un pui de lup (Unstable Fables: 3 Pigs & a Baby (2008), desene in engleza online. Un lungmetraj de animație bun, in care povestea clasica a celor trei purcelusi are parte de o abordare noua. Mai mult de o ora de distracție pentru întreaga familie, nu doar pentru cei mici. Un desene recomandat copiilor de cel putin 7 ani.

Dupa un plan ingenios al lupilor de a-i prinde pe purcelusi esueaza, lupii vin cu un alt plan, de neconceput: de a pune un pui de lup la ușa purcelusilor, astfel incat acestia sa il creasca precum unul de-al lor.

Speranta lupilor este ca dupa ce puiul de lup va creste, acesta va lasa cheia de la casa sub pres pentru ca lupii sa poata intra. Planul lor functioneaza. Vor fi mancati purcelusii sau un miracol ii va salva?

Ce spun parintii despre Trei purcelusi si un bebelus

ce spun parintii trei purcelusi si un bebelus

Unstable Fables: 3 Pigs and a Baby

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU