Turneul de Tenis pentru Copii MatchPoint Kids | 18 Iulie – 19 Iulie

18-19 Iulie 2020
București

Din decembrie 2019 se organizează periodic turneul de tenis pentru copii: MatchPoint Kids. Competiția se desfășoară separat pe grupe de vârstă: 9-10 ani și 11-12 ani. La primele cinci ediții ale turneului au participat în total 200 copii pasionați de tenis: începători, nivel mediu sau avansați.

Desfășurare

Turneul se desfășoară în două faze: grupe și eliminatorii. Grupele sunt compuse din 4-6 jucători, separat băieți și fete. În grupe se joacă “fiecare cu fiecare”, iar meciurile se joacă în sistem “cel mai bun din 3 game-uri”. Primii clasați în grupe se califică în fazele eliminatorii, unde se joacă în sistem “cel mai bun din 5 game-uri”.

Doritorii se pot înscrie la turneu accesând: http://bit.ly/2umhPCI

Turneul de Tenis pentru Copii MatchPoint Kids 4

Organizare



Participând la turneele MatchPoint Kids copiii beneficiază de condiții excelente de joc pe teren de zgură, fructe, patiserie, apă și apă cu vitamine pentru a-și menține energia necesară pentru joc. Scorul și rezultatele sunt înregistrate de arbitrii atent selecționați și sunt disponibile online în timp real pe pagina turneului. Pe lângă competiția sportiva în sine, participarea la turneu reprezintă și timp de calitate pe care copiii îl petrec într-o atmosferă plăcută, unde își pot revedea prietenii, își pot face unii noi sau unde uneori se nasc rivalități sportive frumoase.

Turneul de Tenis pentru Copii MatchPoint Kids 2

Calendar

Turneul MatchPoint Kids este împărțit în 4 sezoane pe an, fiecare sezon având 5x Turnee Regular și 1x Turneu Grand End Season, eveniment pentru care se pregătesc premii și surprize speciale. Următoarea ediție a turneului se desfășoară în weekendul 18 Iulie – 19 Iulie.

Pentru calendarul complet puteți accesa: http://bit.ly/2SM190B

Scopul Turneului MatchPoint Kids este de a contribui la îndrăgirea de către copii a tenisului de câmp, a sportului în general și la facilitarea socializării în spațiul real în dauna celui virtual. Prin participarea la competiții sportive, copiii își antrenează concentrarea, ambiția și autonomia, își educă emoțiile și rezistența la stres.

Turneul de Tenis pentru Copii MatchPoint Kids 3

Detalii Eveniment

Perioada:
18-19 Iulie 2020

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL