Tutitu – desene animate despre cum iau nastere jucariile

Tutitu, serial de desene animate online despre cum iau nastere jucariile, potrivit pentru copii peste 2 ani

Serialul TuTiTu contine episoade de 3 minute in care copiii descopera pas cu pas cum se construiesc jucariile din diverse forme colorate.

TuTiTu este un serial animatie de succes, cu scurtmetraje video 3D pentru copii de 2-3 ani. Un vehicul zburator pe pernă de aer, roșu si prietenos numit TuTiTu, ii ghidează pe cei mici în explorarea „pietrelor de temelie” ale lumii. În fiecare episod jucăriile prind viață, formele pline de culoare sunt transformate într-o jucărie nouă și interesantă, fapt care ii determina pe copii să strige numele jucăriei.

Videoclipurile învață copiii mici cuvinte noi de vocabular si provoaca curiozitatea și creativitatea. Melodiile pentru copii din seria TuTiTu sunt perfecte si pentru copiii mai mari, care pot învăța cuvinte noi în limba engleză in timp ce canta versurile. Serialul este disponibil într-un număr tot mai mare de limbi, și pot fi de asemenea folosite pentru a ajuta copiii să învețe noi limbi straine.

VEZI SI:

FILME ROMANESTI PENTRU COPII ONLINE

ALTE DESENE ANIMATE PENTRU COPII MICI

VIDEO desene animate online

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Va mai recomandam si desenele animate pentru copii peste 2 ani Pocoyo.

Daca celui mic i-a placut TuTiTu, vezi mai jos un playlist mai lung de episoade:


Tip selectie: Pe incercate

Toate desenele de animatie recomandate de Gokid sunt aici: Desene animate copii.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU