Uki. Desene animate online pentru copii de peste 1 an

VIDEO. Uki este un serial de desene animate online belgian potrivit si pentru cei mai mici dintre iubitorii de desene animate.

Personajul principal este o mica creatura galbena, Uki, cu gat lung si antena pe cap. Ca si cum nu ar fi deja un personaj iesit din comun prin infatisare, Uki poate misca obiecte de la distanta, ceea ce se numeste telekinezie. Nu este nici baiat nici fata, nu vorbeste si se exprima prin sunete, ras si zambete. Fiecare episod inseamna o noua zi din viata lui Uki, zi in care are o noua aventura cu prietenii lui: Arici, Iepure, Veveriță, Broască Testoasă, Rață si Flori.

Lumea lui Uki este linistita și sigura. O lume in care trezeste in copii dorinta de a avea experiente si senzatii noi, propice dezvoltarii si intelegerii mediului.

Muzica din Uki este esentiala: teme simple, melodice si atragatoare pentru cel mai mic copil.

Structura fiecarui episod este gandita modular, in secvente inlantuite logic cu seturi de jocuri, puzzle-uri si activitati care aduc armonie povestii in jurul careia se dezvolta.

Iti oferim un playlist cu toate episoadele din serialul de desene animate online Uki:

Nu-l uita pe cel mic in fata ecranului, efectele expunerii prelungite a copiilor la ecran pot fi daunatoare.

Vezi si:

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU