Ursul pacalit de vulpe – spectacol de teatru pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 02 Mai 2015
București

Ursul pacalit de vulpe – spectacol de teatru pentru copii

Teatrul Dubee Doo a fost invitat să joace și sâmbătă, 2 mai 2015, de la ora 11.00, la Terasa Berarilor (Splaiul Unirii, nr. 255, sector 3, București). Pe o scenă în aer liber, terasa se va transforma într-un tărâm de poveste, în care actorii Teatrului Dubee Doo vor da viață personajelor din povestea Ursul păcălit de vulpe”, într-o adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă.

Părinții și copiii sunt așadar invitați în lumea a muzicii, a dansului și vor avea ocazia să treacă împreună printr-o serie de peripeții cu vulpea cea șireată care reușește să-i păcălească pe toți din jurul ei, dar care, în cele din urmă, primește ea însăși o lecție importantă.

 

 

ursul pacalit de vulpe


 RECOMANDARE


 

Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo și vor putea deveni ei înșiși personaje de poveste în cadrul sesiunilor de face painting.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0722 687 837, 0766 499 571 și 0771 554 716 sau e-mail: [email protected]

Preţ bilet: 30 lei/copil (*părinţii au acces gratuit)

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo și blogul teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Mai 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Terasa Berarilor

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Splaiul Unirii, nr. 255

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL