Ursul păcălit de vulpe. Spectacol pentru copii +2 ani | Cluj-Napoca

11:00 - 13:00
Duminică 26 Martie 2023
Cluj-Napoca

📖 A fost odată o vulpe care nu era mai brează decât alte vulpi viclene. 🦊 Ea căuta mereu să facă rost de hrană fără bătaie de cap. Într-o zi, vulpea culese de pe drum mult pește, căzut din căruța prea plină a unui pescar. 🎣 Iar când ursul i-a cerut puțin pește, l-a mințit spunându-i că ea l-a prins. 🐻 Vulpea îi propune ursului să-l învețe cum să pescuiască. Bineînțeles că totul are un preț pentru șireata vulpe, așa că urmează multe aventuri interesante, puse în scenă cu umor și veselie.

🎭 Vă așteptăm la spectacol, pentru a vă întâlni cu personajele copilăriei noastre, a tuturor. Veți afla deznodământul plin de surprize și soarta ursului păcălit de vulpe.

👧 Spectacol recomandat pentru audiența copii +2 ani.

🎫 Bilete aici: https://bit.ly/3FELg4k

📍 evenimentul are loc indoor, la Zazen Meeting Point, sala de evenimente din incinta grădinii noastre.

Zazen este un spațiu pet friendly – chiar încurajăm venitul la noi cu patrupezii. 🐶💘

🚗 Parcarea de pe strada Frasinului este gratuită timp de 2 ore, cu un cost de 3 lei/oră după depășirea celor două ore. Dacă plănuiești să consumi alcool, îți recomandăm să vii cu bicicleta 🚵 sau să iei autobuzul (28B te lasă chiar la noi în față, sau poți lua 30 până la capăt de linie în Grigorescu și să treci podul) 🚌 sau pe jos. 🚶

Nu rata ocazia de a petrece o zi distractivă alături de cei mici și de a descoperi împreună magia poveștii vulpii șirete!

Unde? Zazen, Frasinului 41, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Martie 2023

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL