Ursul pacalit de vulpe. Spectacol pentru copii

10:30:00 - 10:30:00
22-23 Februarie 2014

“Ursul păcălit de vulpe” –  Spectacol de teatru pentru copii în varianta Teatrul ZURLI

zurili

Ursul păcălit de vulpe îmbină elemente de folclor cu întâmplări și expresii din cotidian. Personajele spun o poveste actuală, plină de învățăminte pentru cei mici.

Vulpea este şireată și profită de ursul credul, care ajunge până la urmă să își piardă coada, din cauza minciunilor spuse de cumătră. Din spectacol aflăm și cum fură vulpea peştii moşneagului şi de ce se supără baba pe moş.

Spectacolul este, ca de fiecare dată, interactiv. Copiii devin complici ai personajelor de pe scenă, cântă, dansează, completează replici și îi ajută pe eroi să o scoată la capăt. Totul se întâmplă în joacă, așa că cei mici rețin și aplică lecțiile pe care personajele le strecoară în poveste – să nu ne lăsăm fermecați de prima impresie pe care ne-o lasă un lucru sau o întâmplare, să nu credem tot ce ne spune o persoană străină, să nu fim lacomi.

Costumele sunt originale, muzica este antrenantă și ușor de recunoscut, iar distracția este pe primul loc pe tot parcursul spectacolului.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc bilet! Detalii şi rezervări la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
22-23 Februarie 2014

Ora incepere:
10:30:00

Ora terminare:
10:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Puzzle Cafe

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL