Vacanta De dragul artei la Muzeul Satului 2013

O săptămână de programe pentru familii cu copii de 4-6 ani

Asociatia De Drsagul Artei ii invita pe cei mici la un program special pentru petrecerea unei săptămâni întregi în cadrul Muzeului Național al Satului Dimitrie Gusti (Șos. Kiseleff, nr. 28), de luni până vineri, 24-28 iunie, între orele 10.00 și 13.00, pentru familii cu copii de 4-6 ani: Vacanță De dragul artei.

În fiecare dintre zilele precizate, cei mici însoțiți de părinți, bunici sau bone vor descoperi câte o gospodărie diferită, pretext pentru joacă și învățare relaxată, în aer liber. Povești și snoave rostite cald și expresiv de Ramona Guran, jocuri de tot felul cu obiecte, cuvinte, imagini și sentimente, ateliere cu materiale diverse noi sau vechi și folosind tehnici tradiționale, totul într-o mediu autentic al satului românesc și pentru o apropiere de acesta.

La atelier copiii vor realiza diferite obiecte, astfel: luni – trăistuță numai bună de pus pe umăr, marți – căsuțe și căsoaie din lut și armătură, miercuri – moriști și obiecte mici din cocă specială de modelat, joi – colaj rotit cu semințe diverse și vineri – obiecte mici din lână împâslită.
Programările sunt absolut necesare și se fac la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Taxele de participare la toate cele cinci zile de programe sunt următoarele: 400 lei/familie formată din doi membri, 600 lei/familie formată din trei membri, etc.

După confirmarea înscrierii, este necesară achitarea taxei de participare, la maxim două zile după confirmarea înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Vacanta). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de desfășurarea programului (sumă din care se va scădea comisionul bancar )sau se va redirecționa către alte programe De dragul artei ce se vor desfășura în viitor.

Pentru desfășurarea programelor este necesară înscrierea unui număr de minim 10 copii. Programele vor avea diferite tipuri de activități, alternate cu pauze.
Structură Vacanța De dragul artei:
Luni, 24 iunie, ora 10.00-13.00 – Despre oieri și oierit (Gospodăria Trăisteni, Prahova)
Marți, 25 iunie , ora 10.00-13.00 – Despre meșterul de case (gospodăria Ghiojdu Mic, Buzău)
Miercuri, 26 iunie, ora 10.00-13.00–Despre morar și morăriță (Moara de vânt din Sarichioi, Tulcea)
Joi, 27 iunie , ora 10.00-13.00 –Despre oloiniță și lichide (Gospodăria Zlatna, Alba)
Vineri, 28 iunie , ora 10.00-13.00 –Despre vâltoare și lână (Gura Râului, Sibiu)

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU