Victor’s Secret. Atelier de descoperit, creat și spus povești +8 ani

11:00 - 13:00
Sâmbătă 11 Februarie 2023
București

📣 Vă aștept cu drag la un atelier deosebit, care adresează o nevoie mare, în special ținând cont de lipsurile sistemului educațional… Din păcate, la școală nu se discută textele și poveștile, nu se argumentează, nu se dezbate și nici nu există materii interdisciplinare.

Acesta este motivul pentru care sunt foarte entuziasmată de colaborarea cu scriitoarea Ana Maria Sandu și cu actrița Nicoleta Lefter pentru crearea, la Victor’s Secret, a atelierului de descoperit, creat și spus povești: 🗝 Reading & Acting Boutique – Atelier de Descoperit, Creat și Spus Povești 🗝✨

📖 V-ați întrebat vreodată cum își creează autorii poveștile sau cum le exprimă actorii pe scenă? În cadrul atelierului Reading & Acting de la Victor’s Secret de sâmbătă, 11 februarie, devenim, pe rând, autori și actori. O scriitoare, Ana Maria Sandu, și o actriță, Nicoleta Lefter, vă ghidează în această aventură în care ne apropiem de cărți și de scenă. Cum construiește autorul o poveste? Dar actorul? Cum e scris un text și cum îl povestim? Vă propunem un atelier creativ de descoperit, creat și spus povești, în care cele două arte se întâlnesc.

🗝Atelierul-pilot de pe 11 februarie, dedicat născocitorilor de peste 8 ani, pornește de la un fragment din „Alice în Țara minunilor” al lui Lewis Carroll. Citim și discutăm texte literare, ca să putem apoi să construim alte povești. Și învățăm cum am putea să le spunem și celorlalți. Vino să ne cunoaștem și să pornim împreună în această călătorie!

✨Unde, când?

Sâmbătă, pe 11 februarie, atelierul Reading & Acting are loc la Domnul Victor’s secret place pe strada Maria Rosetti 21, între orele 11:00 – 13:00.


 RECOMANDARE


✨Cine poate participa?

Atelierul este gândit pentru copiii de la 8 ani în sus, care își doresc să-și exploreze creativitatea lingvistică, talentul de povestitori și exprimarea scenică.

🎟 Costul atelierului este de 100 lei, iar frații primesc o reducere de 20%.

💌 Înscrierile se fac la: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Februarie 2023

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL