Vocile Pădurii. Spectacol senzorial pentru copii 1-4 ani

11:00
Duminică 30 Aprilie 2023
București

Teatrul din Podul Meu impreuna cu noua locatie Velocità din Piața Victoriei, de la parterul cladirii America House va invita, duminica 30 aprilie, ora 11.00 la timp pentru o cafea de specialitate, ca părinte și un spectacol senzorial, pentru copii.

Participarea la eveniment este limitată fiind necesară înscrierea la numărul de telefon: +40 (754) 202 287 și consta intr-o consumație minima de cafea/ceai pentru părinți și înghețată/ciocolata pentru copii.

Durata evenimentului: 1 ora.

🍦☕30 aprilie, ora 11.00
„VOCILE PADURII” – spectacol senzorial, varsta 1-4 ani

A fost odata o padure cu lemne si copaci, frunze si scoarta, ghinde, rumegus si conuri de brad…fiecare cu vocea sa. Pe rand aceste voci prind viata si povestesc magnificul spectacol al naturii, pe rand isi fac auzite glasul pasarile, insectele si sursurul apei stimulindu-le copiilor simturile…olfactiv, auditiv, tactil.

La final, micii spectatori fac o mica plimbare prin padurea noastra senzoriala familiarizindu-se cu frunzele, scoarta de copac, crengute si fructele ale copacilor (ghinde, conuri de brad, castane) 🍃🌳🍂

📍 Velocità America House, Șoseaua Nicolae Titulescu 4-8, București

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/919612669150295/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Aprilie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL