Workshop de animatie – atelier de creatie pentru copii

10:30:00 - 13:00:00
07-15 Martie 2015
București

 

Atelier in care copiii invata cum sa creeze un scurt metraj de animatie stop motion din piese Lego. Pentru copii de 7-14 ani pasionati de animatie si fotografie.

 

ateliere animatie fotografie copii

 

Lectorul Ion Arama, a sustinut workshopuri de animatie pentru copii in cadrul  Festivalului International de Animatie Bucuresti 2014 si Chisinau 2014.

Ion este un artist complex, care lucreaza in domeniul animatiei de ani buni si a dezvoltat, de-a lungul timpului o serie de proiecte din domeniul digital, participand activ la o serie de Evenimente de Educatie Cinematografica pentru elevi organizate in toata tara.

 

Workshopul se va desfasura in perioada 7,8, 14, 15 Martie 2015, in fiecare Sambata si Duminica, intre orele 10:30-13:00, timp de 2 week-enduri, cu urmatorul program:

 

Ziua 1: stabilirea echipelor si alegerea tematicii de catre fiecare echipa. Crearea povestii si stabilirea scenariului in echipa, introducerea elementelor procesului de creatie – story board si plansa desenata.
Ziua 2, 3 : pe baza scenariului stabilit in ziua anterioara se vor conastrui efectiv scenele le lucru – acesta este set-up-ul productiei. Incepe flimarea cadrelor diverse scene pe baza scenariului

Ziua 4: Montajul scenelor filmate astfel incat vom vizualiza la finalul atelierului produsul finit: Primul nostru FILM DE ANIMATIE!

 

Iata cateva filmulete de animatie stop-motion cu piese Lego rezultate in cadrul Workshopurilor de animatie realizate pana acum in Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei:

 

Povestea lui Fat Urat Mirositor si Printesa

Love Story

Apocalipsa

Costul workshopului este de 250 ron (fratii primesc o reducere suplimentara de 10%).
Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti detaliile de inscriere pe [email protected] (locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierii si a platii workshopului) iar varsta minima de participare este de 7 ani.

Telefon: 0744913239 sau 0724240067
Iar daca va intereseaza si alte activitati va invitam sa le descoperiti pe www.atelierecreative.ro

Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei
[email protected]

Va asteptam cu drag la ateliere!

Detalii Eveniment

Perioada:
07-15 Martie 2015

Ora incepere:
10:30:00

Ora terminare:
13:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei

Județ:
Romaina

Oraș:
Bucharest

Adresa:
Bd Lacul Tei 65

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL