Workshop de Animatie la Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei

18:30:00 - 20:30:00
28 Iulie - 01 August 2014

 

Workshop de Animatie la Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei

Dragi  Mamici, Tatici si Bunici,

Aveti copii pasionati de animatie si de fotografie?  

Acum au sansa de a participa la un WORKSHOP de ANIMATIE unde vor invata cum sa creeze un scurt metraj de animatie sub indrumarea trainerului Vasi Alboiu.

Workshop animatie ART parteneriVasile Alboiu, un artist complex, care a dezvoltat, de-a lungul timpului, o serie de proiecte din domeniul digital. Membru în juriul secţiunii Videoclip & Advertising la Anim'est 2008, deţinând şi un important portofoliu în publicitate, Vasile Alboiu este artist grafic, vizual, producător, scenograf şi regizor.

În cadrul Anim'est 2011, Vasi a susținut un workshop de animație pentru copii, stop-motion cu piese Lego, iar filmulețele rezultate atunci pot fi văzute aici: http://www.youtube.com/watch?v=L9iX_Noib4o

Workshopul se va desfasura in perioada 28 iulie – 1 august, de luni pana vineri intre orele 18:30 -20:30, cu urmatorul program: 

Ziua 1: stabilirea echipelor si alegerea tematicii de catre fiecare echipa. Crearea povestii si stabilirea scenariului in echipa, introducerea elementelor procesului de creatie – story board si plansa desenata.

Ziua 2: pe baza scenariului stabilit in ziua anterioara se vor conastrui efectiv scenele le lucru din piesele LEGO – acesta este set-up-ul productiei.

Ziua 3 si 4: Zile dedicate flimarilor cadrelor diverselor scene pe baza scenariului 

Ziua 5: Montajul scenelor filmate astfel incat vom vizualiza la finalul atelierului produsul finit: Primul nostru FILM DE ANIMATIE!

Costul workshopului este de 250 ron iar pentru inscrieri platite pana la 22 Iulie primiti o reducere de 20% iar fratii primesc o reducere suplimentara de 10%.
Pentru inscrieri va rugam sa ne trimiteti detaliile de inscriere pe [email protected] (locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierii si a platii workshopului) iar varsta minima de participare este de 7 ani.

Iar daca va intrebati care este  programul ATELIERELOR DE VACANTA va invitam sa le descoperiti aici: http://atelierecreative.ro/blog

Va dorim o vacanta frumoasa si va asteptam cu drag la ateliere!

Andreea Panaitescu (0744913239)
Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei
[email protected]
www.atelierecreative.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
28 Iulie - 01 August 2014

Ora incepere:
18:30:00

Ora terminare:
20:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL