Workshop pentru parinti. Educatie cu rabdare si blandete. Dar cu furia ta ce faci?

Club4kids te invită la un workshop despre educație cu răbdare și blândețe, unde poți învața să fii mai blând și calm cu copiii, cât și modalități de stăpânire a furiei.

Este despre tine, draga mea Mămică.

Da, despre tine, cea care se simte vinovată ori de câte ori se înfurie și țipă la copil. Ori de câte ori simte că-și pierde ultimul dram de răbdare și ajunge tot la țipat. Sau chiar la pedepsirea copilului.

Te simți vinovată și-ți promiți că este ultima oară. Că nu vei mai țipa la el.

Nu te vei mai înfuria și nu vei mai aplica pedepse.

Dar ghici ce? Următoarea dată se întâmplă la fel.

Ți-ai dori să-ți crești copilul cu blândețe.

Să-l poți accepta și când face năzbâtii. Și să nu te mai enervezi. Și să știi ce să faci cu furia ta ori de câte ori îți vine s-o verși pe copil. Dar știi, enervarea și înfurierea ta au legătură cu tine. Nu au legătură cu comportamentul copilului. Enervarea este a ta și este despre tine. Comportamentul copilului este doar ”butonaşul”.

Dacă încă te mai gândești dacă să vii la acest workshop… Știi exact ce ai de făcut cu crizele de furie ale còpilului. Ai citit mult, ai studiat, ai instrumente care să te ajute. Cu toate astea, ai observat cât de greu îți e să rămâi calmă în astfel de momente. Cât de greu îți e să fii blândă. Sau să nu te înfurii. Și atunci, ce faci cu furia ta? Îți vei da voie să vezi ce mesaj are furia ta pentru tine. Despre ce rană sau nevoie de a ta vrea să-ți amintească.

Îți vei da voie, după atâta timp, să ai acces la emoțiile tale. Pentru că doar așa vei putea îmbrățișa apoi calmul, blândețea, răbdarea.

La workshop, nu voi vorbi despre teorie. Vom lucra exerciții care te vor conecta cu emoțiile tale. Te vor face să simți ce e dincolo de furia ta, de enervarea ta, de lipsa de calm. Iar după ce îți vei fi acceptat furia, vei observa cât de simplu îți este să-ți accesezi blândețea, răbdarea. Acestea sunt resursele tale interioare la care ai avut acces tot timpul.

Ce câștigi dacă participi la acest workshop? 

Nu-ti voi da solutii despre cum sa nu te mai infurii. Nici nu vreau asta. Pentru ca Furia nu trebuie reprimata. Pentru ca in spatele ei este ceea ce tu trebuie sa vindeci. Si atunci vom descoperi impreuna ce vrea Furia ta sa-ti reaminteasca. Vei ajunge la ranile acelea care dor prea tare si nu vrei sa le vezi.

Vei intelege de ce ti se termina ”stocul” de rabdare. De ce n-ai rabdare cu copilul tau. De ce mereu te enervezi. Rabdarea este o resursa interioara pe care o avem cu totii. Trebuie doar sa observam ce anume ne blocheaza s-o accesam.

Vei pleca acasa intelegand ca Furia nu este o emotie negativa. Ca ea te poate ajuta daca tu iti dai voie sa intelegi mesajul ei. Vei stii, dupa acest workshop, ca poti fii furioasa, dar asta n-are nico legatura cu comportamentul copilului. Este doar despre tine si emotiile tale.

Asculta-ti inima. Urmeaza-ti intuitia. Vino sa te conectezi cu emotiile tale si sa ti vindeci ranile. Copilul tau are nevoie de o mama blanda si fericita.

Workshopul dureaza 5 ore. Vom creea un mediu de siguranta in care sa poti sa-ti dai voie sa te conectezi cu acele emotii ”ascunse” ale tale, oricat de greu ti se va parea.

Inscrie-te:

Locurile sunt limitate.
Voi lucra cu fiecare participant in parte si tocmai de aceea va fi un nr limitat de aprticipanti.

Costul acestui workshop este de 160lei/persoana

Pentru a te inscrie la acest workshop, trimite un mail la [email protected] sau un SMS la 0726.199.608 precizand numele, un nr de telefon si workshopul la care participi.

Pentru a-ti rezerva un loc, este necesar sa te inscrii si sa achiti un avans de 60 de lei din costul evenimentului.
Modalitatea de plata a avansului se va comunica dupa ce te-ai inscris.

Locație: Club4kids

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Iunie 2017

Program:
10:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL