Zâna mărţi-pufoşel. Atelier de creaţie cu poveşti şi iz de primăvară, pentru copii jucăuşi

12:30 - 13:30
Saturday 18 February 2017
București

Alandala vă invită la un atelierul de creaţie cu poveşti şi iz de primăvară Zâna mărţi-pufoşel, pentru copii jucăuşi de 3-8 ani.

Ca de obicei, atelierul va începe cu o poveste minunată, menită să îi introducă pe copii în activitate într-un mod firesc şi în acelaşi timp interesant. De data aceasta, vom povesti despre zâne şi lumea lor magică, iar apoi copiii vor confecţiona propriile zâne din fire de lână şi multă imaginaţie, totul în alb şi roşu.

La sfârșitul atelierului copiii vor lua mărţişoarele acasă, pentru a le oferi cui doresc. În timpul atelierului îşi vor exersa coordonarea mână-ochi, puterea de concentrare, își vor hrăni imaginaţia şi nevoia de autonomie, într-un mediu prietenos şi relaxat.

Detalii Atelier de creaţie cu poveşti şi iz de primăvară, pentru copii jucăuşi 

Ne întâlnim sambătă, 18 februarie 2017, la ora 12.30.

Atelierul durează aproximativ o oră.

Varsta copiilor: Considerăm că activitatea este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, însă pot exista excepţii, în funcţie de personalitatea şi înclinaţiile copilului.

Pret 45 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Inscrieri: Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133.

Ne gasiti si pe Facebook Alandala.

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 18 February 2017

Program:
12:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL