Zi de Joacă în Pădure. Joacă, învățare și reflecție 2,5 – 6 ani | Cluj-Napoca

09:00 - 14:00
Vineri 21 Februarie 2020
Cluj-Napoca

Hai să petreci o zi cu Spiridușii Pădurii, să respiri aer curat, să te joci liber, să ne conectăm cu natura, să legăm noi prietenii.

Ne distrăm atât de bine în fiecare zi în pădure, încât ne-am gândit să împărțim din bucuria noastră cu voi. Astfel, am decis să declarăm vinerea Zi de Joacă în Pădure pentru toată lumea.

Unde: La Căsuța Spiridușilor, str. Petre Dulfu, Făget, Cluj-Napoca
Când: Vineri, 21 februarie, între 9.00 și 14.00

Ce facem: Ne întâlnim la ora 9.00, ne jucăm liber prin curte și ne acomodăm în spațiu, iar apoi ne cunoaștem mai bine la Cercul de dimineață. Luăm o gustare de fructe pentru energie și o pornim pe potecă în pădurea noastră minunată care ne oferă în fiecare zi nenumărate oportunități de joacă, învățare și reflecție. Ne întoarcem la Căsută pentru un prânz delicios, gătit cu atenție și dragoste chiar de mămicile noastre, și ne luăm la revedere până data viitoare.

Ce mai trebuie să știți: Ziua de Joacă în Pădure este modalitatea noastră de a împărtăși cum facem noi educație în natură. Activitățile se adresează copiiilor între 2,5 și 6 ani, însoțiți de un adult, dacă este cazul. Copiii trebuie îmbrăcați corespunzător pentru a sta afară 4-5 ore. Putem primi alături de noi maxim 10 copii, pentru a ne asigura că putem acorda atenție fiecărui oaspete în parte.

Donația recomandată pentru participarea la atelier este de 60 de lei/copil.


 RECOMANDARE


Spune-ne dacă vii aici: http://bit.ly/zidejoacainpadure și anunță-ne în timp util dacă te răzgândești.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 21 Februarie 2020

Program:
09:00 - 14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL