Ziua in care a fugit somnul. Spectacol pentru copii

12:00:00 - 12:00:00
Duminică 13 Aprilie 2014

Premiera spectacolului “Ziua in care a fugit somnul” cu participarea autoarei Victoria Patrascu

SOMNULafis2Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre.”

“Ziua in care a fugit somnul”, o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia Ioana Flora si Mihaela Velicu.

Cei care au cartea povestii noastre, sunt rugati sa vina cu ea, intrucat autoarea textului Victoria Patrascu va oferi tuturor autografe, si le va povesti copiilor despre cum a aparut aceasta minunata poveste.

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si pline de inteles povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 13 Aprilie 2014

Program:
12:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL