Ziua in care a fugit somnul. Spectacol pentru copii

12:00:00 - 12:00:00
Sunday 13 April 2014

Premiera spectacolului „Ziua in care a fugit somnul” cu participarea autoarei Victoria Patrascu

SOMNULafis2Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana,  eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre.”

„Ziua in care a fugit somnul”, o dramatizare Lumea lui MOMO dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia Ioana Flora si Mihaela Velicu.

Cei care au cartea povestii noastre, sunt rugati sa vina cu ea, intrucat autoarea textului Victoria Patrascu va oferi tuturor autografe, si le va povesti copiilor despre cum a aparut aceasta minunata poveste.

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si pline de inteles povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor.

Spectacolul are loc duminica 13 aprilie la Clubul Taranului, ora 12.00 (incinta Muzeului National al Taranului Roman), Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 3, Intrarea Monetariei. Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) . Detalii la telefon: 0723.565.113 Biletele se pot achizitiona si de la spectacol in limita locurilor ramase libere.
Cost bilet: 25 lei/persoana (copiii sub 3 ani tinuti in brate au gratuitate, insa pe locurile din spate)

http://lumealuimomo.blogspot.ro/p/spectacole-de-teatru-pentru-copii.html

 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 13 April 2014

Program:
12:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL