Ziua Plantelor – Treasure Hunt prin Grădina Botanică

În data de 18 mai sărbătorim Ziua Internațională a Plantelor, iar noi, Organizația Studenților pentru Natură (OspN) împreună cu Facultatea de Biologie și Geologie și Grădina Botanică „Alexandru Borza” am pregătit o serie de activități prin care ne dorim să le aducem „în lumina reflectoarelor” pe acele viețuitoare care ne asigură oxigenul.

Vă invităm, joi 18 mai la ora 15:30, la o misterioasă vânătoare de comori in Grădina Botanică „Alexandru Borza”. Pentru a salva natura avem nevoie de ajutorul vostru, asa că nu ezitați să participați.

Înscrierile: fiecare participant trebuie să se înscrie individual dar să menționeze în spațiul destinat cine sunt persoanele cu care mai participă.
Formular înscriere: https://goo.gl/Vo4f3U

Fă-ți echipa și hai să deslușim împreună, timp de 2-3 ore, tainele naturii. Hai să salvăm împreună labirintul verde de forțele întunecate. Forța fie cu voi!!

Partenerii noștri la acest eveniment, Naturland, ne-au pregătit o serie de surprize pentru participanți așa că fă-ți echipa și haide pe 18 mai în Grădina Botanică.

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 18 May 2017

Program:
15:30 - 18:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL