Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară Montessano, 9 Noiembrie 2017

V-aţi întrebat vreodată cum arată mediul Montessori prin ochii unui copil?

Experienţa Silent Journey & Discovery a fost creată de către Barbara Gordon, Trainer AMI, şi permite interacţiunea părinţilor cu mediul şcolar exact în acelaşi mod cum o face un copil.

Este ceea ce vă propunem să experimentaţi pentru prima oară în Romania, la Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Montessano, în data de 9 noiembrie.

 

La Școala Primară Montessano oferim copiilor abilitățile necesare pentru o viață sănătoasă și fericită, urmărind totodată cunoștințele solicitate de curriculum-ul național din România, pentru a asigura integrarea cu succes a școlarilor în sistemul românesc de învățământ.

Ne propunem să oferim o soluţie fiabilă părinţilor care caută o educaţie armonioasă, inter-disciplinară, aplicată şi nu în ultimul rând, o educaţie care să asigure obţinerea de performanţe şcolare.

Şcoala Primară Montessano este autorizată să funcționeze pentru nivelul primar conform Ordinul Ministrului nr.5767/2015.

scoala montessano

 

DORESC SĂ PARTICIP!

 

De ce să alegeţi Şcoala Montessano pentru copilul Dvs?

Vă propunem un concept educaţional unic în România, care îmbină curriculum-ul national cu pedagogia Montessori, cu educaţia pentru sănătate şi multiculturalitatea.

Copiii au parte de educație cosmică și holistică, gândire liberă și creativă, independență și încredere, respect pentru natură, echilibru, empatie, viață conştientă și activă (mișcare în aer liber, fără telefoane mobile), multiculturalitate și non-discriminare.

Hrana este bio și integrală, cu mare diversitate de nutrienți, combinații alimentare sănătoase, pregătită în bucătărie proprie.

Copiii aparțin de o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață.

Obiectivele şcolare din curriculum national le atingem bazându-ne pe particularităţle psihologice ale copilului de la vârsta de 6 – 12 ani: minte raţională, imaginaţie şi creativitate.

Copilul poate explora sala de clasă şi lumea din jurul lui, pornind de la întreg la detaliu şi înapoi la întreg din nou, deoarece în Univers stau ascunse toate tainele cunoaşterii. Materialele aranjate pe rafturi sunt grupate pe arii curriculare: Limbaj, Matematică, Ştiinţe, Istorie, Geografie, Lectură şi linişte, Limbă străină, Artă, Anatomie & Biologie & Zoologie.

Se porneşte astfel în călătoria descoperirii ariilor curriculare cu câteva Mari Poveşti: Dumnezeu care nu are mâini, Istoria apariţiei vieţii, Istoria apariţiei omului, Istoria scrisului, a geometriei s.a. care au rolul de a le stimula imaginaţia, creativitatea dar şi disponibilitatea de a invăţa singuri.

Copiii devin astfel calmi şi mulţumiţi să lucreze, în comunitatea de şcoală, la găsirea conexiunilor şi raţiunilor între lucruri. Pas cu pas, copilul şcolar contribuie direct la dezvoltarea şi construcţia lui interioară.

 

 

Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieţi până pe 7 Noiembrie, completând acest

FORMULAR.

 

Program

9 Noiembrie, orele 16.30-18.30

16.30-16.50 Silent Journey

16.50-17.30 Discovery Journey

17.30-18.00 Viziunea Scolii Montessano

18.00-18.30 Sesiune de intrebari si raspunsuri

 

Locatie:

Scoala Primara Montessano

Str. Parfumului nr 9, Sector 3, Bucuresti

http://montessano.ro/

 

scoala-montessori013

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 09 November 2017

Program:
16:30 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL