15 Cadouri pentru Copiii care Iubesc Mișcarea și Sportul

Dacă se apropie aniversarea copilului tău și știi că iubește mișcarea și sportul, nu uita că există o mulțime de opțiuni de cadouri care îl pot ajuta să se dezvolte fizic și în același timp să se distreze ore în șir în aer liber, împreună cu alți copii.

Jucăriile de exterior care stimulează activitatea fizică, cum ar fi rolele, bicicletele, skateboard-urile, mingile sau coarda de sărit, sunt o alegere excelentă. În plus, jocurile de precizie, cum ar fi jocul de aruncat la țintă sau frisbee-ul, pot dezvolta coordonarea ochi-mână și îi pot ajuta să-și îmbunătățească abilitățile motorii. Există și jocuri de echipă, cum ar fi fotbalul, voleiul sau baschetul, care pot ajuta la dezvoltarea abilităților de colaborare și comunicare, precum și la formarea de prietenii durabile.

Mișcarea și sportul sunt esențiale în dezvoltarea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilități fizice, sociale și cognitive. Prin practicarea unui sport copiii pot învăța cum să colaboreze cu ceilalți, cum să ia decizii și cum să-și depășească limitele proprii. În plus, practicarea sportului poate ajuta la dezvoltarea încrederii în sine și la îmbunătățirea stării de sănătate.

Prin mișcare și activități sportive regulate, copiii își pot dezvolta forța musculară și rezistența, reducând astfel riscul de a dezvolta probleme de sănătate asociate sedentarismului. În plus, acestea ajută la dezvoltarea coordonării și a abilităților motorii. De asemenea mișcarea este benefică pentru sănătatea mentală a copiilor. Prin activități sportive, copiii pot învăța să-și gestioneze stresul și să-și dezvolte abilități de gestionare a emoțiilor.

Nu în ultimul rând, sportul este o modalitate excelentă pentru copii de a socializa și de a-și face prieteni. Participarea la echipe sportive poate ajuta copiii să învețe cum să colaboreze cu ceilalți și să-și dezvolte abilitățile de comunicare.

Pentru copiii mai mici însă mișcarea în aer liber este principala activitate prin care îmbină abilitățile fizice cu cele sociale. De aceea am ales la începutul listei câteva jucării care stimulează activitatea fizică.În articol am selectat 15+ produse care ar putea să îi încânte pe cei mici și să îi stimuleze să se miște și să se distreze în aer liber. De la mingi de fotbal și coarde de sărit la jocuri de precizie și trotinete pline de culoare, vei găsi cadoul perfect pentru a-i încuraja să se dezvolte fizic, mental și social. Nu rata ocazia de a descoperi cele mai potrivite cadouri pentru copii care iubesc mișcarea și sportul!

1. Set Bowling – Popice

Set joc Bowling cu minge si suport , 6 popice , RobentoysÎncepem cu o jucărie care poate antrena mult un copil sau un grup de copii mici și dornici de mișcare și competiție. Un set de bowling ideal pentru copii mai micuți, fabricat din material plastic de înaltă calitate, nedăunător sănătății și non-toxic. Setul conține 6 popice, o minge și un suport pentru depozitare. Jucăria este potrivită pentru mâinile copiilor, este ușor de curățat cu o lavetă umedă și este finisată cu grijă, pentru a preveni accidentările în timpul jocului. Este ambalată într-o plasă pentru o depozitare ușoară și nu ocupă mult spațiu.

10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative

Setul de bowling RobenToys este potrivit pentru a fi folosit atât în interior (camera copiilor, camera de zi), cât și în exterior (terasă sau suprafață plană din curte/gradină). Este ideal pentru stimularea abilităților motorii și a coordonării ochi-mână.

Detalii și preț.

2. Avion planor din polistiren

Avion planor din polistiren in punga FlippyAvionul planor este o jucărie foarte interesantă pentru copiii activi care se bucură de joacă în aer liber și de activități care implică energie și mișcare fizică. Fabricată din material flexibil, ușor dar rezistent la căzături, este o jucărie interactivă potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Are un zbor rapid dar stabil la o înălțime mare, cu o distanță mare de aterizare de la locul lansării, de până la 20 de metri.

10 Instrumente Muzicale de Jucărie pentru Copii +4 ani

Este o jucărie care dezvoltă abilitățile de concentrare, atenție și coordonare ochi-mână. Disponibil în mai multe culori, se poate asambla și dezasambla rapid, astfel încât poate fi depozitat și ambalat ușor fără să ocupe mult spațiu.

Detalii și preț.

3. Coardă de sărit Zola®

Coarda de sarit pentru copii, Zola, 2.13mCoarda de sărit este un instrument excelent pentru a îmbunătăți coordonarea și forța musculaturii picioarelor, dar și pentru a crește rezistența și capacitatea cardiovasculară. Prin săritul coardei, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine, își îmbunătățesc echilibrul și coordonarea ochi-mână, dar și abilitatea de a se concentra și de a-și menține atenția asupra unei sarcini. În plus, săritul coardei este o activitate distractivă și energizantă, care poate crește stima de sine și încrederea copiilor.

Detalii și preț.

4. Frisbee Olaian – Disc Zburător

disc-zburator-din-plastic-reciclat-olaianFă-i copilului tău activ un cadou inedit și dă-i ocazia de a experimenta distracția de a arunca un disc zburător stabil, precis și performant, fabricat din plastic reciclat!

Discul Olaian de la Decathlon are o distanță medie de aruncare de până la 40 m, cu o margine de atac ce oferă o bună stabilitate. Forma aerodinamică și greutatea asigură un zbor în linie dreaptă, iar suprafața asigură o bună aderență la prindere și la lansare.

Detalii și preț.

5. Joc de aruncat la tinta din lemn, cu inele din franghie – Outdoor Play

Joc din lemn, de aruncat la tinta - inele din franghie - Outdoor PlayUn joc captivant ce presupune să arunci inele din sfoară la țintă! Realizate din lemn și frânghie groasă pentru rezistență sporită, inelele și țintele sunt concepute pentru a rezista la jocurile intense și repetate. Cu o înălțime de 15 cm, țintele din lemn sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, dezvoltându-le celor mici coordonarea ochi-mână și spiritul competitiv.

Dia-Păpădia. Poveste terapeutică scurtă despre răbdare și încredere în sine

Acest joc poate fi jucat oriunde, de către toți membrii familiei sau de un grup de copii dornici de mișcare. Recomandat pentru copii cu vârsta de minim 5 ani, acest joc de aruncat la țintă este cadoul perfect pentru cei dornici să petreacă timp în aer liber și pentru a se bucura de activități sportive distractive.

Detalii și preț.

6. Role Oxelo pentru Copii

Rolele Oxelo sunt o opțiune excelentă pentru copiii începători, datorită faptului că sunt reglabile pe mărimi și au un kit de stabilitate inclus la mărimea cea mai mică, care ajută copilul să-și mențină echilibrul. De asemenea, acestea oferă confort, calitatea deplasării și susținere, având o carcasă și catarame de strângere precise.

10 Instrumente Muzicale de Jucărie pentru Copii +4 ani

Pentru a asigura siguranța copilului, se recomandă utilizarea echipamentului complet de protecție, inclusiv cotiere, cască, genunchiere și protecții pentru încheieturi. Rolele sunt echipate cu roți din cauciuc ce oferă aderență, rulare și frânare eficiente.

Detalii și preț.

7. Bicicletă pentru copii de la Decathlon

Disponibile într-o varietate de culori și modele, pentru toate vârstele, bicicletele pentru copii de la Decathlon îmbină designul colorat cu siguranța și eficiența în timpul pedalării. Pentru oraș sau adaptate la trasee montane, bicicletele pentru fete și băieți vor deveni cel mai îndrăgit mijloc de deplasare al copiilor. Alege modelul potrivit pentru copilul tău!

Detalii și preț.

15 Cadouri Interesante pentru Fete +5 ani

8. Set Rachete Badminton BR Discover

set-rachete-badminton-br-discover-rosu-albastru-copiiSetul Rachete Badminton BR Discover este perfect pentru copii mai micuți, care doresc să înceapă să practice badmintonul. Această activitate devine ușoară și plăcută datorită acestui set de rachete special conceput pentru nivelul începător. Cu un preț convenabil, copiii pot explora lumea badmintonului și se pot bucura de beneficiile acestui sport minunat, fie în sală fie la iarbă verde sau în fața blocului.

Detalii și preț.

9. Echipament pentru tenis de masă

Masă de ping-pong Pongori

masa-tenis-de-masa-ppt530-medie-exterior-cu-husa-inclusaMasa de tenis de masă pentru interior și exterior este o alegere excelentă pentru copiii care doresc să înceapă să joace tenis de masă. Cu 4 roți pivotante, este ușor de deplasat în orice loc, iar sistemul rapid de deschidere/închidere a suprafeţei face instalarea și depozitarea mai ușoară. Picioarele reglabile de 35 mm și cele două frâne asigură stabilitatea mesei, în timp ce suprafețele și structura sunt rezistente la ploaie și raze UV, fiind livrată împreună cu husa pentru protecție. Cele două suprafeţe melaminate de 5 mm oferă o bună calitate a ricoşeului. Garanția este de 10 ani!

Detalii și preț.

Set Tenis de masă Rollnet Fileu + 2 palete + 2 mingi Alb-Gri

set-tenis-de-masa-rollnet-fileu-2-palete-2-mingi-alb-gri-cadou-copii-sportiviSetul de tenis de masă Rollnet este o opțiune excelentă de cadou pentru cei care caută o soluție portabilă de a juca tenis de masă oriunde. Setul include un fileu Rollnet, 2 palete și 2 mingi. Instalarea este foarte ușoară și rapidă, cleștii de fixare pot fi montați în mai puțin de 10 secunde. De asemenea, cleștii sunt reglabili, astfel încât pot fi fixați pe mese cu grosime de la 0,5-6 cm și până la 1,7 m lungime.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

În plus, paletele incluse în set sunt de mărime standard și mingile sunt de calitate bună. Așadar, acest set este o opțiune excelentă pentru a juca tenis de masă în interior sau în exterior.

Detalii și preț.

10. Trotinetă Oxelo pentru Copii

Un cadou cu care nu ai cum să dai greș, trotineta Oxelo este perfect adaptată copiilor cu înălțimea cuprinsă între 80-120 cm. Cu roți luminoase pentru o experiență distractivă și captivantă! Această trotinetă este ideală pentru o învățare rapidă, datorită sistemului brevetat de direcție, platformei și frânei din material dublu, care asigură o poziționare corectă a piciorului. Disponibilă în culorile alb, verde opal și roz zmeură deschis, această trotinetă va fi preferata oricărui copil entuziast al mișcării!

Detalii și preț.

11. Minge de volei soft Allsix

minge-volei-soft-v100-200-220-g-albastru-galben-copii-6-9-aniMingile de volei soft Allsix sunt perfectă pentru copiii care își doresc să își înceapă antrenamentul în volei. Cu o greutăți diferite în funcție de vârste, mingile sunt ușor de manevrat și asigură confort la atingere datorită spumei soft. Toate mingile au aceeași dimensiune, dar diferența de greutate ajută la adaptarea antrenamentului în funcție de vârsta copiilor. Mingea poate fi folosită doar în sală, însă va rezista și la jocul din parc. Un cadou excelent pentru copiii care iubesc sportul în aer liber.

Detalii și preț.

8 Jocuri Distractive din Vacanțele Copilăriei +3 ani

12. Patine de gheață Oxelo

Cu patinele de gheață Oxelo, copiii pot începe aventura patinajului pe gheață într-un mod sigur și confortabil. Aceste patine sunt ideale pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, oferindu-le o experiență plăcută pe gheață. Un avantaj major al acestor patine este faptul că pot fi reglate pe 3 mărimi, astfel încât să se potrivească perfect piciorului în creștere al copilului. Disponibile în culorile alb și negru, patinele de gheață Oxelo combină siguranța, confortul și stilul într-un singur produs de calitate.

Detalii și preț.

20 Activități Antrenante cu Copilul în Casă

13. Minge de baschet Tarmak

minge-baschet-k500-light-marimea-3-copiiO minge de baschet Tarmak poate fi un cadou perfect pentru un copil activ, pentru a-l ajuta să se dezvolte fizic și mental. Este flexibilă și ușoară, ceea ce o face perfectă pentru copii. În plus este ideală atât pentru jocul în interior cât și în exterior. Poți alege marimea mingii in functie de vârsta copilului. Are un exterior din poliester ușor manevrabil și confortabil la contact, iar învelișul textil asigură un ricoșeu adaptat pentru nivel începător.

30+ Lungmetraje de Animație Gratuite pentru Copii, în Engleză, Fără Reclame

Baschetul este un sport care implică dexteritate și îndemânare, iar această minge este cu 30% mai ușoară decât o minge de mărime asemănătoare, ceea ce ajută copiii să învețe mai repede să arunce la coș și să paseze. Învelișul din poliester este mai flexibil decât un înveliș clasic, ceea ce asigură confort la contactul cu mingea.

Detalii și preț.

14. Ochelari de inot Nabaiji

ochelari-de-inot-100-xbase-marimea-s-lentile-transparente-rozCu siguranță copilul tău va fi încântat de ochelarii de înot pentru copii XBASE de la Nabaiji! Ideali pentru înotătorii începători, cu un design inovator și o tehnologie anti-aburire care îi face perfecti pentru a fi utilizați în timpul antrenamentelor sau competițiilor. Cu o capacitate excelentă de limitare a condensului și cu o etanșeitate impecabilă, acești ochelari sunt confortabili și se adaptează tuturor conformațiilor, grație sistemului de reglare brevetat la nivelul punții nazale și reglării simple a chingii.

Detalii și preț.

50+ Activități Creative care Dezvoltă Abilitățile Artistice ale Copiilor de 3-6 ani

15. Minge de fotbal Kipsta

minge-fotbal-first-kick-marimea-3-pana-la-9-ani-albastruMingile de fotbal Kipsta sunt perfecte pentru începători și nu numai, proiectate pentru a oferi un ricoșeu excelent și o rezistență sporită. Învelișul exterior din PVC asigură o rezistență bună, iar camera îmbunătățită contribuie la menținerea presiunii aerului. Mingea este testată atât în laborator, cât și pe teren, chiar și în condiții de ploaie. Este disponibilă în trei dimensiuni, adaptate vârstei și greutății jucătorului. Un cadou excelent pentru un copil iubitor de mișcare și pasionat de fotbal.

Detalii și preț.

5 Cărți de Joc Speciale pentru Jocuri în Familie. Cum se Joacă și Unde le Găsim

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU