15+ Cursuri de Dezvoltare Personală pentru Copilul Tău în 2022-2023

Au început înscrierile la cursurile pentru copii oferite de organizatori în anul 2022-2023. Îți oferim câteva recomandări de cursuri de dezvoltare personală prin artă, animație, programare și robotică, șah și go, public speaking sau limbi străine.

Pregătește-ți copilul pentru viitor și oferă-i un curs potrivit propriilor abilități și pasiuni. Cu siguranță îi va lărgi orizonturile și îl va ajuta să își dezvolte capacitatea de a rezolva probleme în mod eficient și inventiv, încrederea în sine, creativitatea și imaginația.

Cursuri de programare pentru copii și tineri la Academia Micilor Developeri

Copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani sunt invitați la lecția demonstrativă gratuită de programare software. Împreună cu profesorii, timp de o ora, vor programa propriul joc digital, cu cele mai îndrăgite persoanje. De data aceasta, animate chiar de ei! Învățăm noțiuni importante în programare, cu care lucrează și programatorii seniori: bucle, condiții, variabile.

Academia Micilor Developeri este prima școală de de programare software pentru copii din România, cu o experiență de peste 10 ani în educație.

Mai multe detalii aici.

9 Cursuri de Dezvoltare a Creativității
la Club Natura

Reducere 50% la cursurile selectate!

50% reduecere la cursuri club naturaClub Natura vă invită la o incursiune în lumea fascinantă a creativității! Fie că vorbim despre artă, ilustrație, desen, șah sau despre programare și robotică, în cursurile Club Natura ne propunem să punem accentul pe DEZVOLTAREA CREATIVITĂȚII copiilor. În acest an centrul s-a axat pe trei categorii de cursuri: ARTĂ, ROBOȚI ȘI PROGRAMARE și ȘAH & GO. Cursurile vor fi ținute în timpul săptămânii, iar workshop-uri le în weekend și au o durată de o oră, o oră și jumătate sau trei ore.

Cursurile Club Natura folosesc mix-ul didactic: joc, storytelling și improvizație. În cadrul cursurilor și workshop-urilor Club Natura, copiii vor dezvolta proiecte creative individuale sau de grup. Pentru ca ideile lor să prindă contur, Club Natura va pune la dispoziția copiilor: diferite materiale specifice artelor plastice sau decorative, studioul de înregistrări audio, aparatura foto profesională, camerele video 4K, laptop-uri sau stațiile grafice pe care copiii vor realiza desenele animate.

Lista de cursuri, reduceri si mai multe detalii aici.

Clubul de Limba Franceză pentru Copii și Adolescenți la Institutul Francez

Au început înscrierile pentru cursurile anuale de franceză pentru copii şi adolescenți, la sediu sau online. Cu profesori dedicați, apreciați de părinți şi iubiţi de copii, limba franceză se poate învăța într-un mod interactiv și distractiv. Cursurile au loc fie dimineața, fie după-amiaza, iar grupele sunt organizate în funcție de nivel și de vârstă.

Alte avantaje:

  • Pentru toate nivelurile
  • Profesori dedicati, entuziaști şi iubiţi de copii
  • Metode interactive, motivante
  • Pregătire pentru examenele DELF, recunoscute internațional și valabile pe viață
  • Manual inclus
  • Gratuitate la toate resursele Mediatecii Institutului Francez (cărți, enciclopedii, reviste, benzi desenate, filme, documentare în limba franceză ) şi la biblioteca digitală Culturethèque

Obiectivele cursurilor sunt de a-i face pe copii să-și dorească să vorbească franceza, să le trezească interesul și curiozitatea pentru Franța și alte țări francofone și să le încurajeze plăcerea de a învăța.

Mai multe detalii aici.

Cursuri de robotica LEGO si programare CoderZ la EduBricks

Știm cu toții cât de importantă este joaca în educația copiilor. Atunci când se joacă, mintea lor este mult mai deschisă să rețină informații noi. În același timp, pot asocia procesul de învățare cu o experiență practică și distractivă. Atunci când învăţarea se face prin observare directă sau exerciţii practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi distractiv.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele EduBricks îi introduc în tainele programării şi roboticii prin activităţi educative, inedite şi distractive.

Cursurile EduBricks sunt concepute pe categorii de vârstă specifice, astfel încât să ajute copiii să devină pregătiți pentru cerințele tehnologice tot mai ridicate ale viitorului

Mai multe detalii aici.

Cursuri de Engleza Flying Colours

Centrul Flying Colours realizeaza si desfasoara programe si cursuri de engleza personalizate, intelegand unicitatea si necesitatile fiecarui cursant. Cele mai potrivite notiuni sunt disponibile atat copiilor, cat si adultilor, indiferent de nivelul la care se afla intr-un anumit moment (incepatori, avansati etc.).

Recunoscut ca Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS – recunoscut de Cambridge English si premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards, cea mai buna recunoastere a calitatii oferita de instructorii centrului o reprezinta promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anii academii 2016-2021: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS.

Cursurile sunt gandite pentru grupe a cate 8-10 cursanti, suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, dar suficient de multi incat cursurile de engleza sa capete caracter interactiv. Sunt folosite metode inovative de predare cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea rezultatelor.

Mai multe detalii aici.

Cursuri de franceză online pentru copii și adolescenți la Fabrilabo

Cursuri de franceza online pentru copii si adolescenti la FabrilaboOamenii de ştiinţă recunosc că efortul depus de creier pentru a învãța mai multe limbi strãine reprezintă o „gimnastică a minţii” care le conferă copiilor o capacitate sporită de a se concentra și evolua concomitent pe mai multe planuri cum ar fi cel matematic ori muzical, de exemplu. Astfel că, pentru a crește copii inteligenţi, este important ca aceştia să fie expuşi timpuriu limbilor străine.

Copiii care iubesc franceza sunt bineveniți la Fabrilabo să pună bazele acestei limbi, să-i descopere subtilitățile, bogăția culturală și toată bucuria unei comunități francofile. La Fabrilabo, franceza se învață într-un mod plăcut, prin joacă, interacțiuni tematice, povești, cântece, jocuri de rol, animații și aplicații diverse, toate adapatate copiilor, adolescenților și universului specific vârstei lor.

Pentru a favoriza interacțiunea între copii și procesul de învățare, grupele se vor constitui din maxim 8 copii, în funcție de vârstă și nivelul de cunoștințe.

Mai multe detalii aici.

Cursuri de IT pentru Copii
la Logiscool

Descopera toamna aceasta Cursurile de IT pentru copii Logiscool gokidProgramarea este distractivă datorită unui curriculum internațional complet gamificat și metoda unică oferite de Logiscool. Alfabetizarea digitală este cunoașterea de mâine, iar copiii ar fi bine să o descopere chiar de acum. Printre cursurile centrului se numără Introducere în IT, Programare BLOX, Programare Python, Programare Unity și se adresează copiilor cu vârsta între 6-17 ani.

Peste 30.000 de elevi au învățat programare în cele peste 50 locații Logiscool din România. Curriculumul modular este adaptat vârstei elevilor și susține dezvoltarea lor pe parcursul mai multor ani, datorită platformei proprii de învățare. Metodologia de predare are la bază module interconectate. Pe măsură ce elevii avansează de la un modul la altul, aceștia dobândesc noțiuni noi de programare și pun în practică abilitățile dobândite anterior.

Mai multe detalii aici.

Curs de public speaking pentru copii – Vorbește de bine

vorbeste-de-bine-cursuri-public-speakingCursurile „Vorbește de Bine” sunt gândite ca o sărbătoare a comunicării. Un loc de joacă educativ în care uneltele noastre principale vor fi cuvintele, vocea, imaginația și practica argumentării.

Șase întâlniri săptămânale de câte 2 ore în care să jonglăm cu limbajul corporal, prezența, dicția, abilitățile de oratorie, povestirea (storytelling-ul), gândirea, scrierea creativă și livrarea de discursuri memorabile.

De ce sunt potrivite întâlnirile pentru copilul tău?

☀️ îți dorești să ai un copil încrezător în propriile forțe;
☀️ pentru că ai un copil care simți că se poate exprima mai bine decât o face;
☀️ pentru că dorești ca fiul/fiica ta să scrie convingător și să își poată spună povestea;
☀️ îți dorești un copil armonios, care să poată povesti cu propriile cuvinte.

Mai multe detalii aici.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU