500 Melodii de Crăciun Clasice Americane Fără Reclame

De sărbători melodiile clasice de Crăciun se aud din toate boxele: vecini, magazine, radiouri, toate sursele audio ne bombardează cu atmosfera tradițională de sărbători. Asta nu înseamnă că unele melodii nu sunt de calitate și nu merită să ne bucurăm de ele. Ascultat[ cu măsură atunci când stăm în familie, când facem un drum cu mașina sau gătim în casă, muzica de Crăciun fac atmosfera de sărbători mai plăcută.

În universul sonor al sărbătorilor, există bijuterii muzicale de valoare atemporală – o adevărată coloană sonoră a Crăciunului. Într-o lume agitată, unde trendurile muzicale se schimbă cu viteză și sunetul se transformă într-un vortex digital, muzica clasică de Crăciun emană o nostalgie caldă și atinge corzi sensibile în inimile ascultătorilor.

Îți oferim mai jos câteva playlisturi gratuite, neîntrerupte de reclamă, cu 500 de melodii de Crăciun devenite clasice, ideale de ascultat de sărbători.

NOW Christmas Classics – Playlist cu muzica de Crăciun – 20 Melodii Americane

Când Bing Crosby își întinde vocea într-un „White Christmas”, simți că zăpezi moi se aștern sub tălpile tale și că oamenii se adună în jurul focului pentru a împărtăși căldura sufletească. Melodiile sale, învăluite în acorduri de pian și coarde armonioase, creează o atmosferă de vis în care Crăciunul devine o experiență sonoră magică.

Muzică de Crăciun cu Bing Crosby, Nat King Cole, Elvis Presley, Judy Garland, Ella Fitzgerald

Elvis Presley, regele rock and roll-ului, pune amprenta sa inconfundabilă asupra sărbătorilor cu „Heere comes Santa Claus”. Cu ritmul său caracteristic și o voce plină de pasiune, el aduce o notă de energie și melancolie în coloana sonoră a Crăciunului, transformând o piesă clasică într-o experiență inconfundabilă.

Ascultă și: 300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

100 Christmas Hits & Xmas Classics – muzica de Crăciun

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow; I’m dreaming of a white Christmas, Jingle Bell Rock

Ascultă și: 10 Cele Mai Cunoscute Colinde Românești. Melodii și Versuri

Old fashioned Christmas – 10 Melodii Christmas Classics Americane

Santa Claus is coming to town, It’s beginning to look like Christmas

11 Poezii Clasice de Crăciun pentru Copii în Așteptarea Moșului

Top 100 Christmas Songs

Coldplay, un nume sinonim cu evocarea emoțiilor profunde, își adaugă propria notă distinctivă în peisajul muzicii de Crăciun. Prin acordurile lor inconfundabile și interpretările pline de profunzime, ei transformă sărbătoarea într-o călătorie sonoră unică, plină de emoții.

Muzică de Crăciun cu Coldplay, Pretenders, Kylie Minogue, Kate Winslet, Boyzone, Cyndi Lauper

10 Cadouri de Crăciun pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative

The Best Christmas Album In The World…Ever – 52 Melodii de Crăciun

Muzică de Crăciun cu Queen, Sting, Jackson 5, Stevie Wonder, Lady Gaga, The Beach Boys, Gwen Stefani

Ascultă și: 26 Melodii Vechi Ragtime de la 1900 pentru Atmosferă de Sărbători

Christmas Brass – 12 Melodii de Crăciun

Jingle Bell, Silent Night, Joy to the World 

Christmas Songs by Sinatra – 40 Melodii Christmas Classics

Frank Sinatra, marea legendă crooners, rămâne o prezență nelipsită în playlist-urile Crăciunului. Vocea sa catifelată și interpretările clasice precum „Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” aduc un farmec nostalgic și un aer de eleganță atemporală în atmosfera festivă.

Frank Sinatra

Ascultă și: 50 Cele Mai Bune Melodii de Iubire din Toate Timpurile

100 Hits Christmas Legends Best Christmas Songs – Muzică de Crăciun

We wish you a merry Christmas, You’re all I want for Christmas

Nat King Cole – The Best Christmas Songs – 14 Melodii de Crăciun

Nat King Cole aduce o notă caldă în această coloană sonoră festivă . Vocea sa captivantă și aranjamentul elegant te transportă într-o scenă de poveste, în care fulgi de zăpadă cad cu gingășie și mirosul de brad umple aerul.

O tannenbaum, Joy to the world, The first Noel

Kenny Rogers – Christmas Greetings – 10 Melodii de Crăciun

Cunoscut pentru baladele sale inconfundabile, Kenny Rogers adaugă un strop de căldură country în serile de Crăciun. Prin melodiile sale cu accente de nostalgie și călătorie, Rogers pune în scenă povești sonore ce capturează spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă.

Disney’s Christmas Collection – 9 Melodii de Crăciun

Have Yourself A Merry Little Christmas – 12 Christmas songs with the Wayne Robinson Singers

Vintage Christmas Songs from the 20’s 30’s – 9 Melodii de Crăciun

În această simfonie a vocii și a instrumentelor, muzica devine o punte între tradiție și contemporaneitate. Interpreții transformă Crăciunul într-un eveniment muzical, unde notele clasice devin amintiri și unde fiecare acord devine o îmbrățișare sonoră a spiritului festiv. Astfel, muzica lor devine coloana sonoră a unei sărbători ce aduce bucurie, căldură și o adâncă conexiune cu trecutul și prezentul.

Golden Treasury Of Christmas Songs And Carols – 9 Melodii Clasice de Crăciun

Frosty the snowman, I’m dreaming of a white Christmas

Smoky Mountain Christmas – 13 Melodii Clasice de Crăciun

Muzică de Crăciun Instrumentală

În vremuri de sărbătoare, acordurile clasice de Crăciun reprezintă o fereastră muzicală către trecut, o călătorie sonoră în care amintirile se îmbină cu tradițiile și unde voci emblematice devin coloane sonore ale serilor festive.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU