10 Cadouri Speciale pentru Fete de 3 Ani. Daruri pentru Ocazii Speciale

Dacă ești în căutarea inspirației pentru a alege un cadou pentru o fetiță de 3 ani, nu uita că aceasta este vârsta marilor schimbări pentru orice copil. Va face un pas mare către independență întrucât începe grădinița și are parte zilnic de socializare intensă cu alți copii. Este vârsta la care fetița ta își va accelera ritmul de testare a limitelor și în același timp va manifesta o dorință crescândă de a se exprima și a se descurca singură.

În alegerea unui cadou cu ocazia zilei de naștere a unei fetițe de 3 ani va trebui să ții cont de toate transformările prin care ea trece la această vârstă. Pentru că se exprimă destul de bine, copiii deja încep să manifeste dorințe și preferințe de care poți tine cont. Dacă însă vrei să îi faci o surpriză îți oferim mai jos o scurtă listă de recomandări pentru alegerea unui super cadou pentru super prințese.

Îți recomandăm ca înainte de achiziție să încerci să te asiguri că produsele achiziționate respectă standardele de siguranță, sunt ușor de utilizat și mai ales că sunt pe placul celor mici.

9 Cadouri Speciale pentru Fete de 3 ani

∈∋

1. Casă de păpuși cu mobilier și jucării, iluminată cu LED

Casa de papusi cu mobilier si jucarii, iluminat cu LED DIYCăsuța de păpuși va fi jucăria preferată a micuței tale prințese de 3 ani! Dotată cu 10 încăperi și cu mobilier accesorizat cu designul interior, păpuși și animăluțe de companie, căsuța va încântă orice fetiță dornică de joacă. Construită din blocuri foarte ușoare și rezistente, căsuța va capta imaginația și atenția fetiței tale în joacă dar și la montarea acesteia.

Setul include o carte de idei pentru cei mici, idei de jucării sau construcții pe care le pot recrea.

Detalii și preț aici.

2. Set pentru micul doctor – Mappy 3 in 1 cu 38 accesorii

Încurajează-ți fetița de 3 ani să descopere jocul de rol, dar și să învețe părțile corpului uman și importanța sănătății! Setul medical Mappy esta dotat cu tot ceea ce micuții medici au nevoie pentru o consultație amănunțită și reprezintă o modalitate excelentă de a încuraja sesiunile de joc creativ și imaginativ pe domeniu medical. Promovează abilitățile sociale și lingvistice pe măsură ce copiii vorbesc cu pacientul lor, discutând despre sănătatea lor. De asemenea ajută copiii să înțeleagă importanța vizitei la doctor!

Detalii și preț aici.

Mesaje de La Mulți Ani și Urări Deosebite pentru Aniversări și Zile de Nume

3. Masina de cusut de jucarie, dotata cu 2 bobine si fir, ac protejat

masina-de-cusut-jucarie-dotata-cu-2-bobine-si-fir-ac-protejat

Mașina de cusut este asigurată în așa fel încât un copil de 3 ani să nu-și poată face rău, acul fiind înconjurat de un guler de plastic care poate fi deschis doar deșurubându-l. Acest detaliu face însă necesară intervenția părinților in utilizare.

Detalii și preț aici.

4. Casuța din copacul magic – Set joc de rol și dezvoltare imaginație

Imaginația fetiței tale va fi fără îndoială stimulată și susținută pe măsură ce va începe să exploreze această minunată căsuță din copac, o jucărie de rol interactivă și practică,  prevăzută cu un mâner care o face atât de ușor de transportat, încât poate fi luată oriunde. Căsuța din copac are tot ce-i trebuie: un șemineu, o sufragerie și mobilă care transformă căsuța în ACASĂ. Copilul poate acționa liftul pentru a urca până la etaj sau pentru a ajunge la baza copacelului.

RECOMANDARE. 20 Locuri de Joacă Deosebite pentru Copii în Bucureşti

IMPORTANT! Toate personajele și accesoriile pot fi depozitate cu ușurință înăuntru, căsuța este compactă și retractabila, putând fi închisă cu o singură apăsare, stimulând copilul să lase locul de joacă în ordine.

Detalii și preț aici.

5. Bucătărie multifuncțională completă pentru copii WOWSTEP®

Copiii mici învață și își dezvoltă abilități prin imitarea activităților adulților. Jocul de rol este o metodă eficientă prin care cei mici pot reproduce aceste activități într-un mod sigur și plăcut. Replică fidelă a unei bucătării normale, bucătăria miniaturală pentru copii WowStep include chiuvetă cu circuit de apă, frigider, aragaz, tăbliță pentru notițe, fructe, legume, multiple accesorii, nu mai puțin de 42 de piese în total!

Detalii și preț aici.

6. Cort de joacă pentru copii, castel de prințese roz

Cortul textil roz cu dimensiuni 140x140x135 cm va fi spațiul ideal în care fetița ta se va putea retrage pentru a se juca în intimitate. Un cort de joacă unde copilul îşi lasă imaginaţia să zburde.

Detalii și preț aici.

7. Joc educativ Montessori cu 36 de pietre din lemn, multicolore pentru stivuit și construit

Jocul cu pietre din lemn conține 36 de pietre colorate, 20 de carduri pentru construit diverse forme și 10 carduri de potrivit pietrele. Pietrele sunt distribuite în 6 culori și 6 mărimi diferite.

8 Jocuri Distractive din Vacanțele Copilăriei +3 ani

Fiecare card este printat față-verso și oferă astfel 40 de modele diferite de construit. Copii pot juca acest joc nu doar ca unul de stivuit ci și ca un puzzle potrivind pietrele conform cartonașelor.

Detalii și preț aici.

8. Papusa Barbie Dreamtopia – Sirena Rainbow Magic, culori schimbătoare

Papusa Barbie Dreamtopia - Sirena Rainbow MagicSirenă Barbie Dreamtopia Rainbow Magic are aspect de fantezie neon, cu o coroniță în părul său curcubeu, o coadă multicoloră aprinsă și un corsaj cu accente de inspirație marină. Ea poate trece însă prin transformări spectaculoase prin schimbarea culorii! Fetița ta o va înmuia în apă caldă și va privi cum părul, corsajul și coada își schimbă culoarea, dezvăluind un curcubeu de minunate culori pastel! Înmuiată în apă rece că gheața ea își va schimbă din nou aspectul neon original!

Detalii și preț aici.

30+ Filme de Animație Gratuite pentru Copii. Lungmetraje Clasice în Engleză fără Reclame

9. Carucior pentru papuși Natalie de la Milly Mally

Carucior pentru papusi, Milly Mally NatalieNatalie este un cărucior pentru păpuși conceput pentru a transporta păpuși de până la 50 cm lungime, echipat cu o copertină pliabilă și centuri de siguranță. Căruciorul dispune de asemenea și de un coș generos, pretabil pentru accesoriile necesare păpușilor, inclusive sticle cu lapte, hăinuțe sau scutece.

Detalii și preț aici.

10. Pian Xilofon pentru copii

Pian Xilofon pentru copii 3 aniAjută-ți fetița să își dezvolte urechea muzicală și abilitățile artistice cu acest instrument de jucărie multicolor ce combină pianul cu xilofonul.

Detalii și preț aici.

Nu ai găsit încă o sugestie interesantă de cadou pentru vârsta de 3 ani? Consultă și lista de mai jos:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU